Ako se bavite sportom, sportski sat je obavezan

22.12.2014. 04.27.00

Svaki pojedinac koji se bavi sportskim aktivnostima u svojoj sportskoj opremi treba sportski sat. Danas je na tržištu raznovrsan izbor u kojem možete pronaći razne sportske satove koji su dizajnirani za različite sportske aktivnosti, od trčanja, biciklizma, pešačenja pa do plivanja. Možete da birate između nekoliko popularnih brendova kao što su sportski satovi Garmin ili Polar!

Kada se odlučite za kupovinu sportskog sata prvo razmislite za koji sport želite da ga koristite, koje su vaše potrebe i želje koje očekujete od ručnog sportskog sata. Tako ćete se, između celog izbora od različitih proizvođača koji nude sportske satove, lakše odlučiti za onaj koji vam najviše odgovara.

Za sve one koji se samo povremeno bave sportom i rekreacijom, najprikladniji su sportski satovi koji su pristupačni i nemaju puno mogućnosti koje rekreativni sportista ne treba. Ako ste jedan takav sportista odaberite sat koji nema previsoku cenu, koji je obično osnovni model.

Za sve one koji se sportom bave svakodnevno i ozbiljno treniraju, preporučuje se kupovina sportskih satova poznatih marki koje imaju višu cenu, ali zato nude mnogo korisnih funkcija koje će vam pomoći da pratite svoj napredak i rezultate.

Sportski sat Polar je izvrstan primer takvih sportskih satova, koji je poznat po svojoj preciznosti i kvalitetu. Možete dab irate između različitih modela, naime, Polar sportski sat se smatra jednim od lidera u području treninga, jer će meriti i pratiti vaš napredak, a neki modeli se mogu pohvaliti i GPS-om.

Sportski sat Polar je dostupan u širokom rasponu cena i modela, tako da možete lako pronaći onaj koji će odgovarati vašem džepu. Možete da odaberete onaj dizajniran za trčanje, fitness te druge aktivnosti. Garmin sportski satovi su savršen izbor za one koji se vole baviti sportovima kao što su biciklizam, koji kod kretanja prate otkucaje srca. Garmin sportski satovi su u obliku ciklo kompijutera, namestite ga na bicikl i vozeći se pratite rezultate na ekranu.

Pre nego što se odlučite na kupovinu nekog modela sportskog sata pogledajte koje su njegove osobine i pročitajte opis, pobrinite se da ima sve funkcije koje očekujete od sportskih satova. Najvažnija funkcija je, naravno, njegova tačnost!

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2020 Ceneje d.o.o.