Board Game Terraforming Mars

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Teraformiranje Marsa je strateška društvena igra.

Igra te stavlja u ulogu korporacije koja u 24. veku priprema Mars u nadi da će on postati novo stanište čoveča... Pročitaj ceo opis

7.999,00 DIN
Proizvođač
Tip igre
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0097E637
Prijavi grešku

Teraformiranje Marsa je strateška društvena igra.

Igra te stavlja u ulogu korporacije koja u 24. veku priprema Mars u nadi da će on postati novo stanište čovečanstva. Ovo naravno nije tako lako. Potrebno je podići temperaturu planete, zatim povećati procenat kiseonika u atmosferi, stvoriti okeane. Jedna korporacija to ne može da uradi sama. Tako da i tvoji protivnici isto igraju u ulozi korporacija (različitih od tvoje), sa istim ciljem, da od Marsa naprave novu kuću za čovečanstvo. Tako da ćete zajedno težiti ka istom cilju, ali neko će raditi bolji posao i na kraju će onaj koji je najviše doprineo teraformiranju Marsa biti pobednik.

Samu igru čini veliki broj kartica koje odigravate i čiji se efekti dešavaju. To je srž igre. Postoje različite strategije i bitno je prilagoditi se tome kakve ti kartice dolaze, pažljivo upravljaj resursima i prati šta tvoji protivnici rade. Nekada će ti svojim akcijama pomoći da odigraš karticu koju do tada nisi mogao, a nekada će te sprečiti u tome.

Ono što možeš biti siguran da će ti svaka sledeća partija biti različita. Postoji toliko različitih kartica i kombinacija istih da je gotovo nemoguće da imaš identične 2 partije igre.

Broj igrača: 1 do 5
Jezik: Srpski
Urast: +12 godina
Vreme trajanja: 120+ minuta

Board Game Terraforming Mars
Board Game Terraforming Mars
7.999,00 DIN
u games.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka