Veštačka guza

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Realistična veštačka guza napravljena od kvalitetnog i delikatnog silikona kreirana je specijalno za tvoje uživanje. Njen atraktivan dizajn ne samo da osvaja na prvi pogl... Pročitaj ceo opis
9.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00917C73
Prijavi grešku
Realistična veštačka guza napravljena od kvalitetnog i delikatnog silikona kreirana je specijalno za tvoje uživanje. Njen atraktivan dizajn ne samo da osvaja na prvi pogled, već je u potpunosti prilagođen veličini tvog penisa! Fini meki materijal dozvoljava da svom svojom dužinom prodreš u njenu unutrašnjost, da uživaš u vrlo stimulativnoj penetraciji i ispuniš je do samog kraja. Ona se nikada neće pobuniti i u svakom trenu je spremna da te zadovolji! Veštačka guza ima dva otvora, analni i vaginalni, tako da možeš da se prepustiš željenom uživanju kada god poželiš i koliko god imaš potrebu. Uz ovu sjajnu sexy igračku ćeš doživeti nezamislive vrhunce, a uz to dovesti svoju erotsku veštinu do punog maksimuma. Veštačka guza nije samo super sexy igračka za zabavu, već i sjajna stvarčica koja će ti pomoći da bolje upoznaš sopstveno telo i potencijal. Odlična je za vrlo uzbudljiv i orgazmičan sexy trening! Poseban detalj je crni mrežasti materijal koji dočarava sexy hulahopke ili bodystocking. Veštačka guza je ukupne dužine 14,5cm i širine 17cm, penetrativnog dela oko 10cm dubine. Lako se održava, vodootporna je, a ima čak i mogućnost vibracije (potrebne su tri AAA baterije). Naruči je odmah i pripremi se za trenutke seksa koji tek slede, kako bi svoju partnerku mogao da razvališ i pokažeš joj koliko si moćan i spreman jebač!
Veštačka guza
Veštačka guza
9.990,00 DIN
u sexyshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka