Veštačka vagina

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Veštačka vagina kao stvorena je za tvoj penis. Prilagodljiva, meka i fleksibilna, savršeno će ti prijati. Možeš čak i da biraš da li ćeš da staviš svoj penis u anus ili u... Pročitaj ceo opis
3.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00917A54
Prijavi grešku
Veštačka vagina kao stvorena je za tvoj penis. Prilagodljiva, meka i fleksibilna, savršeno će ti prijati. Možeš čak i da biraš da li ćeš da staviš svoj penis u anus ili u vaginu. Znamo da nećeš odoleti, a da ne isprobaš svoje oralne veštine na njoj. Tvoja buduća devojka će se pitati gde si naučio te strastvene tehnike. Ova veštačka vagina ima čak i obline i baš će ti se svideti njena pozadina. Unutar nje nalaze se zanimljive teksture koje će činiti da masturbacija za tebe bude nezaboravno iskustvo. Koristi uz ovu sexy igračku i lubrikant na bazi vode i osećaj će biti još neverovatniji. Ukupne dužine je 14,5cm, dok je njen prečnik 10cm. Težine je samo 426 grama. Utoni u novu erotsku dimenziju prilikom samozadovoljavanja i naruči ovu magičnu veštačku vaginu. Tvom penisu će to biti najlepši poklon do sada.
Veštačka vagina
Veštačka vagina
3.990,00 DIN
u sexyshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka