Veštačka vagina

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sada tvoji snovi mogu biti ispunjeni čak i kada nemaš devojku. To će ti omogućiti ova realistična veštačka vagina. Prirodne je veličine i toliko je privlačna da ćeš požel... Pročitaj ceo opis
29.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00917A77
Prijavi grešku
Sada tvoji snovi mogu biti ispunjeni čak i kada nemaš devojku. To će ti omogućiti ova realistična veštačka vagina. Prirodne je veličine i toliko je privlačna da ćeš poželeti na njoj da isprobaš svoje veštine oralnog zadovoljavanja. Ona će ti biti odlična praksa, a kasnije ćeš svoja umeća moći da pokažeš svojoj budućoj devojci. Možeš da biraš da li ćeš da ga staviš u njenu mačkicu ili guzu, a i da kombinuješ obe rupice. Materijal je mekan i prijatan, a njeni otvori uski. Koristi lubrikant na bazi vode i imaćeš još stimulativniji i intenzivniji osećaj. Možeš da ejakuliraš u nju, a i da joj isprskaš stomak baš kao što bi to uradio sa svojom partnerkom. Ukupne je dužine 29 do 38cm, a težine je 4980 grama. Naruči ovu atraktivnu veštačku vaginu i osiguraj sebi seks kada god poželiš.
Veštačka vagina
Veštačka vagina
29.990,00 DIN
u sexyshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka