Pink muške tange

Pink muške tange

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Atraktivna pink boja nije rezervisana samo za devojčice, već i za frajere koji vole da naglase svoju erotsku moć i imaju samopouzdanje do neba. Ove upadljive pink muške t... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00917C19
Prijavi grešku
Atraktivna pink boja nije rezervisana samo za devojčice, već i za frajere koji vole da naglase svoju erotsku moć i imaju samopouzdanje do neba. Ove upadljive pink muške tange su idealan detalj za frajere koji znaju šta hoće i koji vole da se poigraju svojom muževnošću! Tange su sasvim klasičnog dizajna i savršeno izgledaju na muškom telu. U njima će tvoj mezimac biti upakovan kako treba i izgledaće još veće i još moćnije, pogotovo kada počne da narasta od uzbuđenja i fini satenski materijal da se blago zateže! Uf, spreman si za oralni užitak o kome se sanja, a tvoj moćni penis će u ovim tangama delovati kao prava velika poslastica. Samo ih pomakni u stranu i prepusti se čarima oralnog seksa. Ubrzo ćeš biti spreman za nastavak zabave. Pink muške tange su klasično dizajnirane pozadi i tvoja guza u njima deluje savršeno. Tange su izrađene od pink satena u kombinaciji sa šarenom lastiš trakom i dostupne su u M/L veličini.
Pink muške tange
Pink muške tange
590,00 DIN
u sexyshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka