Pink muške tange

Pink muške tange

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Pink muške tange atraktivnog animal dezena su upadljiv detalj koji će uneti neke sasvim nove momente u tvoj seksualni život i učiniti da predigra izgleda kao u tvojim omi... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00917C16
Prijavi grešku
Pink muške tange atraktivnog animal dezena su upadljiv detalj koji će uneti neke sasvim nove momente u tvoj seksualni život i učiniti da predigra izgleda kao u tvojim omiljenim bezobraznim filmovima. Ove super sexy muške tange su klasičnog dizajna, veoma fino prijanjaju uz telo i naglašavaju veličinu penisa. Kada on naraste do granice eksplozije, izgledaće potpuno neodoljivo u ovom sexy paketu! Super sexy pink muške tange leopard print motiva su savršen detalj za ludi striperski ples. Zbog toga su sjajne za originalnu predigru od koje će varnice prštati na sve strane. Odlične su i kao originalan sexy poklon za partnera. Kada budeš želeo da pređeš na stvar, samo ih pomakni u stranu i oslobodi svog macana. Sexy muške pink tange su izrađene od pamuka u kombinaciji sa rastegljivom lastiš trakom i jako su udobne. Možeš ih poručiti odmah u one size varijanti!
Pink muške tange
Pink muške tange
390,00 DIN
u sexyshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka