Pepeljara Vanzemaljac

Pepeljara Vanzemaljac

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Pepeljara Vanzemaljac i džointom u ruci. Pa možda to i pomogne ovoj vanzemaljskoj rasi da nas konačno pokori pošto nijedan njegov predak to nije učinio jer su uvek ima... Pročitaj ceo opis

1.300,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008FC804
Prijavi grešku

Pepeljara Vanzemaljac i džointom u ruci. Pa možda to i pomogne ovoj vanzemaljskoj rasi da nas konačno pokori pošto nijedan njegov predak to nije učinio jer su uvek imali pogrešnu taktiku tako što krenu da napadaju najjaču zemlju na svetu SAD. Umesto da se iskrcaju u Srbiju gde za početak mogu biti nacionalna manjina. To kod nas uvek uspeva. Imali bi sva prava ovog sveta, plus njihova bi bila odmah prihvaćena.

Pored toga, ako žele, a sigurno žele jer se nisu badava do nas cimali, mi kao narod smo uvek raspoloženi da damo i podržimo tuđina nego svoje. Vazda smo domaćinski raspoloženi. Već smo iskusni u davanju besplatne radne snage, zemlje, vode i svih ostalih resursa. Posle sklopimo pakt sa njima, a onda kada se ameri pobune kako ne smemo na tri stolice (zapad, istok i vanzemaljski pravac), onda sa rusima i kinezima pokorimo ceo svet. Tako se to radi.

Karakteristike:
Boja: dve varijante, svetlija i tamnija zelena,
Materijal: Polirezin,
Dimenzije: 12 cm,
Zemlja uvoza: Nemačka:
Zemlja porekla: Kina.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Pepeljara Vanzemaljac
Pepeljara Vanzemaljac
1.300,00 DIN
u gadget4gift

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka