Pepeljare

Praktično da nema domaćinstva koje nema bar jednu pepeljaru. Čak i ako u tvojoj kući ili stanu nema pušača, preporučljivo je da se obezbedi za goste na balkonu ili terasi pepeljara za pušače. Ukoliko je nemaš ili ti je potrebna nova, pregledaj šta se sve nudi u modernoj tržišnoj ponudi. Pored tradicionalnih staklenih, okruglih i ostalih poznatih oblika, danas možeš lako da se poigraš sa kupovinom pepeljare.

Možeš da ih kupiš u raznim oblicima, materijalima i motivima. Boje tu igraju važnu ulogu, pre svega ukoliko se trudiš da ti kuća ili stan izgledaju jednolično. Pored primarne uloge pepeljare može se koristiti i kao dekoracija, a istovremeno može da bude i odlična ideja za rođendanski ili novogodišnji poklon. Savremeno tržište sve više nudi pepeljare za proleće, koje su izuzetno preporučljive i pogodne za zabave u bašti, odnosno na otvorenom. Ona svojom funkcijom u slučaju vetra sprečava rasipanje pepele i opušaka, a brinu se i za atraktivnost, kao i sprečavanje neprijatnih mirisa i slično.

Pored funkcionalnosti i udobnosti, kao što je već pomenuto, možeš da se poigraš sa raznim bojama, dizajnima, veličinama i oblicima. One mogu da budu u oblicima bilijarske kugle, automobilske gume, fudbalske lopte, kockice za igranje, odnosno u oblicima i sa motivima novca, oblicima tela i mnogih drugih. Takođe, ne treba zanemariti kao bitan kriterijum za kupovinu ni izbor pogodne i odgovarajuće pepeljare. Možeš da ih izabereš od keramike, stakla, plastike, legura cinka i mnogih drugih materijala.

Prilikom izbora pepeljare možeš da pustiš mašti na volju, a možeš ih pronaći na svakom koraku. Pošto je ponuda pepeljara iz dana u dan sve veća, to dovodi do neminovne konfuzije i neodlučnosti. Da bi tako nešto izbegao, na najvećem portalu za upoređivanje idealno.rs smo ti pripremili brojne atraktivne pepeljare za upoređivanje. Na taj način nećeš morati da šetaš po raznim prodavnicama i pamtiš pepeljare zbog upoređivanja, već ih sa samo nekoliko klikova uporedi po obliku, veličini, kao i po njihovoj praktičnosti i svestranosti.

više
Saveti 0

Ne propusti

Gumirana pepeljara

u Netprodavnica

od 1.018,80 DIN

Pepeljara NMP1007

u superkorpa

od 414,00 DIN

Pepeljara NMP1008

u superkorpa

od 391,00 DIN

31 proizvod
 • Popularnost
  • Popularnost
  • Cena (od najniže)
  • Cena (od najviše)
  • Naziv proizvoda (A-Z)
  • Naziv proizvoda (Z-A)
  • Broju prodavnica
  • Broju mišljenja korisnika

Slične kategorije

Pre kupovine želiš da vidiš više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savete

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude?
Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2019 Ceneje d.o.o.