ALKAKAPS Coenzyme Q10

ALKAKAPS Coenzyme Q10

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
60 Mekih želatinskih kapsula.ALKAKAPS COENZYME Q10 – izvor energije, eliksir života.Coenzyme Q10 je fiziološki sastojak tela, prisutan je u svim ćelijama živih bića. Prir... Pročitaj ceo opis
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008EDBA3
Prijavi grešku
60 Mekih želatinskih kapsula.ALKAKAPS COENZYME Q10 – izvor energije, eliksir života.Coenzyme Q10 je fiziološki sastojak tela, prisutan je u svim ćelijama živih bića. Prirodni je enzimski faktor, i ime esencijalnu ulogu u produkciji energije celog organizma.Deluje kao katalizator koji ubrzava i usmerava mnoge biohemijske i biološke preocese, reguliše energetske procese i obezbeđuje neophodnu energiju ćelijama. Starenjem, posle 35 godine života, telo gubi sposobnost sinteze potrebnih količina Coenzyma Q10, što dovodi do usporavanja i poremećaja metabolizma i pada imuniteta. Najviše stradaju srce, jetra i pluća.Preporučuje se svim osobama posle 35 godine života, aktivnim sportistima, osobama koje su pod svakodnevnim stresom, za vreme virusnih epidemija, kod srčane insuficijencije, angine pektoris, aritmije i infarkta miokarda, kod povećanog nivoa holesterola, triglecirida i šećera u krvi, kod povišenog krvnog pritiska, za jačanje imunog sistema, kod alergija, astme i respiratornih bolesti.Koenzim Q10 ima više funkcija u organizmu:? U proizvodnji energije unutar ćelija, u proizvodnji energetski bogatog jedinjenja ??P (Adenosine Triphosphate), naročito u muskulaturi srca i skeleta;? Ima ulogu antioksidansa, čime štiti ćelije od štetnog uticaja slobodnih radikala;? Ima ulogu imuno stimulatora – aktivira imuni sistem;? Snižava povećani krvni pritisak kada se upotrebljava sam ili u kombinaciji sa antihipertenzivnom terapijom.Preporučuje se kod Parkinsonove i Alchajmerove bolesti, multiplskleroze i neurodegenerativnih oboljenja, kod mišićne distrofije, paradentoze, malignih bolesti i AIDS-a, za regulaciju telesne mase. Preporučuje se muškarcima sa impotencijom i smanjenom pokretljivošću spermatozoida. Utiče na usporavanje procesa starenja.Napomena: ne prporučuje se deci, trudnicama i dojiljama.ALKAKAPS Coenzyme Q10 meke želatinske kapsule sadrže 10mg koenzima Q10 u jednoj kapsuli.Doziranje:Preporučena dnevna doza, u zavisnosti od cilja i tretmana je 1 do 6 kapsula u toku dana, podeljeno u tri doze, koje se uzimaju posle obroka.
Šifra proizvoda: 290009p Kategorije: Antioksidansi, Imunitet Oznake: ALKAKAPS, ALKALOID, e-apoteka.rs
ALKAKAPS Coenzyme Q10
ALKAKAPS Coenzyme Q10
754,00 DIN
u e-apoteka.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka