Arduino i JavaScript za povezivanje na veb, Knight, Indira

Arduino i JavaScript za povezivanje na veb, Knight, Indira

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
naučite da podesite elektronske komponente da komuniciraju sa Vebom naučite veštine iz oblasti elektronike i programiranja Ova knjiga obezbeđuje uvod u IoT i omogućava či... Pročitaj ceo opis
1.980,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008D06FA
Prijavi grešku
naučite da podesite elektronske komponente da komuniciraju sa Vebom naučite veštine iz oblasti elektronike i programiranja Ova knjiga obezbeđuje uvod u IoT i omogućava čitaocima da kreiraju prototipove. Kreiraćete fizičke interfejse koji komuniciraju sa Internetom i veb stranicama. Pomoću Arduina i JavaScripta možete da kreirate interaktivne fizičke displeje i povezane uređaje koji šalju podatke na Veb ili ih primaju sa Veba. Upotrebićete procese potrebne za podešavanje elektronskih komponenata, prikupljanje podataka i kreiranje veb stranica koje mogu da komuniciraju sa tim elektronskim komponentama. Kroz vežbe, projekte i objašnjenja ova knjiga c´e omogućiti da naučite osnovne veštine iz oblasti programiranja i elektronike koje su potrebne za kreiranje povezanih fizičkih interfejsa i izradu upečatljivih vizuelizacija korišćenjem velikog broja JavaScript biblioteka. Do kraja knjige c´ete razviti potpuno radne interaktivne prototipove koji mogu da šalju podatke na fizički interfejs i primaju podatke sa njega. Najvažnije je da ćete iz knjige „Povezivanje Arduina na Veb“ naučiti kako da kreirate povezane fizičke interfejse i da „uvedete“ Veb u vaše projekte iz elektronike. U ovoj knjizi ćete naučiti:

da izradite komandnu tablu interneta stvari (Internet of Things), koja će biti usklađena sa elektronikom koja je postavljena na Arduinu da koristite komponente za interakciju sa 3D prikazima na Internetu da kreirate veb stranice pomoću HTML-a i CSS-a da podesite Node.js server da koristite API-je WebSocket da biste obradili podatke uživo da komunicirate sa skalabilnom vektorskom grafikom Za koga je ova knjiga? Ova knjiga je namenjena tehnolozima, programerima i entuzijastima koji žele da prošire svoje veštine, da izrade fizičke prototipove sa povezanim uređajima i da započnu korišćenje IoT-a. Takođe je za one koje zanima povezivanje fizičkih uređaja i Veba.







Arduino i JavaScript za povezivanje na veb, Knight, Indira
Arduino i JavaScript za povezivanje na veb, Knight, Indira
1.980,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka