COPIC flomaster Sketch

COPIC flomaster Sketch

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Brend COPIC nudi kompletan program za grafičke, dizajnerske i ilustratorske radove. Profesionalni dvostrani flomasteri Copic iz serije Marker Sketch su idealna alatka za ... Pročitaj ceo opis
859,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 11.33.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Bela duga ponudi
Ponuda prodavnice Bela duga za proizvod COPIC flomaster Sketch. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Tip proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX008BE8BA
Prijavi grešku
Brend COPIC nudi kompletan program za grafičke, dizajnerske i ilustratorske radove. Profesionalni dvostrani flomasteri Copic iz serije Marker Sketch su idealna alatka za profesionalne umetnike u marketing agencijama, grafičkim ili dizajnerskim ateljeima. Služe za izradu dizajna i projekata, ilustracije, nacrte i crtane animacije. Kvalitet ovih izvrsnih flomastera cene i arhitekte, modni dizajneri, dizajneri i scenografi.

Sadrže dugotrajno mastilo na bazi alkohola, koje nije toksično, brzo se suši i vodootporno je. Kada se potroši može se dopuniti identičnim mastilom Various Ink. Jedno punjenje će poslužiti za 8 dopunjavanja. Flomaster je dvostran, na jednoj strani se nalazi veliki iskošen vrh tip Broad, a na drugoj strani tanak vrh tipa Super Brush. Oba vrha su od poliestera i lako se menjaju uz pomoć specijalne pincete. Nijanse se mogu međusobno mešati, uz pomoć praznog blendera stvaraju se različiti prelazi boja.

dvostrani Flomaster sa dva vrha od poliestera
sadrži dugotrajno netoksično mastilo na bazi alkohola
širok spektar boja: 358 nijansi
COPIC flomaster Sketch
COPIC flomaster Sketch
859,00 DIN
u Bela duga

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka