Labrada glutalean (500g)

Labrada glutalean (500g)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Labrada glutalean (500g)
- 100% čist glutamin koji igra važnu ulogu u oporavku nakon napornih treninga
- Sprečava razgradnju mišića
- Potpomaže izg... Pročitaj ceo opis
3.380,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0051CD15
Prijavi grešku
Labrada glutalean (500g)
- 100% čist glutamin koji igra važnu ulogu u oporavku nakon napornih treninga
- Sprečava razgradnju mišića
- Potpomaže izgradnju mišića

Tokom treninga u krvi se smanjuje nivo amino kiselina. Niski nivo L-Glutamina dovodi do razgradnje mišićnog tkiva, čime se smanjuje obim i kapacitet muskulature. L-Glutamine povećava snagu, smanjuje vreme oporavka između treninga, smanjuje mišićne upale, pomaže povećanje mišićne mase, pokreće i održava anaboličke procese i sprečava razgradnju mišićnog tkiva. Labrada GlutaLean je proizvod koji obezbeđuje mišićima neophodne količine ove amino kiseline. Glutamin je amino kiselina od vitalnog značaja za rast mišića. Trening, stres, neadekvatna ishrana mogu isprazniti prirodne rezerve glutamina u organizmu. Ovo može dovesti do preusmeravanja efekta treninga u cilju razgradnje mišićnog tkiva da bi se nadoknadio nedostatak glutamina u organizmu. Koristeći samo nekoliko porcija dnevno GlutaLean pomaže u očuvanju rezervi glutamina u mišićima i sprečava njihovu razgradnju. Preporučena upotreba: Pomešati jednu porciju (5 g) sa 200 ml soka ili vode. Uzimati 3 porcije dnevno. Preporuka za kombinaciju sa drugim suplementima: Za povećanje telesne težine kombinovati sa Scitec Volumass 35 posle treniniga, pre spavanja i između obroka, a za čistu mišićnu masu sa Scitec Iso Great posle treninga i Power proteinom pre spavanja.
Sastav jedne doze (5 g) Količina po dozi Količina na 100g
L-glutamin 5 g 100g Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.
Labrada glutalean (500g)
Labrada glutalean (500g)
3.380,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka