GORENJE usisivač VC 2221 PSBKR

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
HEPA filter uklanja najmanje 99,95% čestica nečistoća iz vazduha, uključujući polen i grinje, što je posebno važno za one koji pate od astme ili alergija. Sav vazd... Pročitaj ceo opis
12.990,00 DIN
Sve ponude

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
13.530,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana juče u 22.24.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana 16.11.2023. od 03.41.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Elbraco ponudi
Proizvođač
Dužina kabla (u m)
5 m
Hepa filter
da
Maks. snaga motora (W)
2200
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0050F21D
Prijavi grešku
HEPA filter uklanja najmanje 99,95% čestica nečistoća iz vazduha, uključujući polen i grinje, što je posebno važno za one koji pate od astme ili alergija. Sav vazduh koji usisivač Gorenje VC 2221 PSBKR usisa prolazi kroz HEPA filter gde prašina i čestice nečistoće zadržavaju u vlaknima filtera. Točkovi obloženi gumom sprečavaju oštećivanje osetljivog poda kao što je parket i daju stabilnost u radu. Usisavač ne ostavlja bilo kakve tragove ili ogrebotine kada se pomiče po mekim ili tvrdim površinama. Usisavači vodenom filtracijom imaju vrlo snažan motor koji stvara intenzivno usisavanje vazduha za optimalne rezultate čišćenja. Zavisno o izabranom modelu, možete birati između Gorenje Atlantis usisavača od 1800 W i 1900 W. S Usisivačem Gorenje VC 2221 PSBKR ne treba da brinete o tome koju kesu ili filter da kupite jer se ova informacija nalazi na nalepnici s unutrašnje strane aparata. Ručka omogućava sigurno premeštanje usisavača iz sobe u sobu. Kod nekih aparata za čišćenje ručka je u stvari integralni deo kućišta, dok je kod drugih pričvršćena za sredinu kućišta, kako bi bilo moguće premeštanje, ali i upotreba u vodoravnom položaju. Automatsko namotavanje kabla, standardna oprema usisavača Gorenje, automatski će vratiti kabal u kućište usisavača. Uređaj je na meko paljenje motora i snaga se reguliše elektronski kliznim dugmetom. Usisivač Gorenje VC 2221 PSBKR ima kesu, priključni kabal i nastavak za odlaganje cevi, zatim univerzalnu četku i namenjen je za suvo usisavanje. Uređaj je na meko paljenje motora i snaga se reguliše elektronski kliznim dugmetom. 
GORENJE usisivač VC 2221 PSBKR
GORENJE usisivač VC 2221 PSBKR
12.990,00 DIN
u Elbraco

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka