MAXLER Creatine Bag MX 500 g

MAXLER Creatine Bag MX 500 g

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

MAXLER Creatine Bag MX 500 g

Kreatin je jedinjenje koje ljudski organizam sam proizvodi i koji snabdeva mišiae energijom. Proizv... Pročitaj ceo opis

1.400,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0049E8D3
Prijavi grešku

Opis

MAXLER Creatine Bag MX 500 g

Kreatin je jedinjenje koje ljudski organizam sam proizvodi i koji snabdeva mišiae energijom. Proizvodi se u jetri, pankreasu i bubrezima, a krvotokom prenosi do mišiaa. Kada dospe u mišiae, konvertuje se u fosfokreatin (kreatinfosfat), koji snabdeva adenozin-difosfat (ADP) fosfatnom grupom potrebnom za nastajanje adenozin-trifosfata (ATP), koji je neposredni energetski izvor za naše mišiae.Kreatin se nalazi u mnogim namirnicama, pa njegova upotreba predstavlja prirodnu suplementaciju u cilju unapre?ivanja mišiane mase i dobijanja ekstra energije. Naroeito bogat izvor kreatina je riblje meso, haringa, losos i tuna, ali i govedina. Ali, da bi se obezbedile dodatne kolieine kreatin monohidrata potrebna je adekvatna suplementacija, a nije moguae uneti tolike kolieine hrane u toku dana da bi se bitno poveaao njegov unos.

Nutritivna vrednost:
na dozu od 5g

Energetska vrednost -
Ukupno masti -
Ugljeni hidrati -
Proteini -
Kreatin-monohidrat - 5 g
Ostali sastojci:celuloza (sredstvo za poveaanje zapremine), kalcijum stearat (emulgator), želatin, tigliceridi srednjeg lanca (emulgator), silicijumdioksid (sredstvo protiv zgrudvavanja).


Tehnieke karakteristike
Komentari i recenzije (0)

MAXLER Creatine Bag MX 500 g
MAXLER Creatine Bag MX 500 g
1.400,00 DIN
u Totalbike.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka