Naše srećno doba - Gong Đijong

Naše srećno doba - Gong Đijong

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Autorka poznata kao Paulo Koeljo orijentalne književnosti. Ako nestanak topline označava smrt, onda trenutak kad izgubimo toplinu u srcu mora biti još jedna vrsta smrti. ... Pročitaj ceo opis
799,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 18.47.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Naše srećno doba - Gong Đijong. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00440E41
Prijavi grešku
Autorka poznata kao Paulo Koeljo orijentalne književnosti. Ako nestanak topline označava smrt, onda trenutak kad izgubimo toplinu u srcu mora biti još jedna vrsta smrti. Postojalo je vreme kad ni on ni ja to nismo znali i samo smo želeli da umremo. Možda je i to bila vrsta smrti. Tridesetogodišnja Juđong Mun iz bogate je porodice, rastrzana demonima prošlosti i već je triput pokušala da se ubije. Neobičan slučaj ju je povezao sa dvadesetsedmogodišnjim Junsu Đongom, čovekom iz najnižeg društvenog sloja koji je osuđen za trostruko ubistvo i čeka izvršenje smrtne kazne. Bez volje za životom i bez budućnosti, iako znaju da im svaki susret može biti poslednji, među njima se rađa ljubav – poslednja nada da njihov život može ipak dobiti smisao. Ova potresna drama koja u mnogome nadilazi okvir ljubavne priče, postala je bestseler i izvan granica Južne Koreje. Gong Đijong zadire duboko u naše emocije stvarajući likove sa kojima ćemo se lako zbližiti iako su njihove sudbine možda u...
Naše srećno doba - Gong Đijong
Naše srećno doba - Gong Đijong
799,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka