Dunlop SP Winter Sport 4D DSROF ( 225/55 R17 97H *, MOE, runflat )

Dunlop SP Winter Sport 4D DSROF ( 225/55 R17 97H *, MOE, runflat )

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Vrhunsko upravljanje i prianjanje tokom zime za automobile visokih performansi Vrhunske performanse na zimskim putevima Poboljšana vuča na snegu i ledu Dobra kontrola i s... Pročitaj ceo opis
25.219,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.13.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Dunlop SP Winter Sport 4D DSROF ( 225/55 R17 97H *, MOE, runflat ). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Brzinska klasa Određuje maksimalnu brzinu sa tom gumom. Maksimalna brzina je u porastu po abecednom redu - Na primer. B brzina ocena za brzine do 50 km / h, maksimalna Y brzina Ocena je za brzine do 300 km / h <br> * B -. Do 50 km / h, C - do 60 km / h, D - do 65 km / <br> h * E - do 70 km / h, F - do 80 km / h, G - do 90 km / h <br> * J - do 100km/h, K - do 110 km/h, L - do 120 km/h<br>* M - do 130 km/h, N - do 140 km/h, P - do 150 km/h<br>* Q - do 160 km/h, S - do 180 km/h, T - do 190 km/h <br>* H - do 210 km/h, V - do 240 km/h, W - do 270 km/h<br>* Y - do 300 km/h, ZR - nad 240 km/h
H
Držanje na mokrom
C
Efikasnost potrošnje goriva
C
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00317F39
Prijavi grešku
Vrhunsko upravljanje i prianjanje tokom zime za automobile visokih performansi Vrhunske performanse na zimskim putevima Poboljšana vuča na snegu i ledu Dobra kontrola i snažno prianjanje u vlažnim uslovima Dezen koji omogućava efikasnu potrošnju goriva Vrhunske performanse na putevima zimi SP Winter Sport 4D omogućava automobilima visokih performansi vrhunsku vodljivost i efikasno kočenje u zimskim uslovima. Kombinacija jedinstvenog dezena gazećeg sloja i materijala koji omogućava visok stepen prianjanja obezbeđuje optimalnu kontrolu na podlogama pokrivenim snegom i ledom, kao i na mokrim i suvim površinama. Poboljšana vuča na snegu i ledu Jedinstveni dezen gazećeg sloja, koji sadrži veliki broj rubova koji se urezuju u led i sneg da bi ostvarili kontakt sa putem, omogućava bolju vuču na snegu i ledu. Duboki zarezi koji izbacuju sneg na površinu obezbeđuju dodatno prianjanje prilikom ubrzavanja, kočenja i uspona uz brdo. Dobra kontrola i prianjanje u kišovitim danima Usmereni kanali pneumatika SP Winter Sport 4D predviđeni su za dane kada su putevi mokri i pokriveni bljuzgavicom jer omogućavaju brzo odvođenje vode i sprečavaju akvaplaning. Smeša koja obezbeđuje visok nivo prianjanja optimalizovana je za postizanje kratkog zaustavnog puta prilikom kočenja na mokrim putevima. Dizajn koji omogućava efikasniju potrošnju goriva Pomoću lagane izrade i materijala, model SP Winter Sport 4D zahteva manje energije za obrtanje, što znači manju potrošnju goriva i emisije CO2 gasa koja nastaje tokom putovanja. Dunlop Self Supporting Technology (DSST - tehnologija samopomoći) Ako se pneumatik probuši ili ispusti vazduh, tehnologija Dunlop RunOnFlat omogućava da nastavite vožnju na rastojanju do 80 km. Pneumatici RunOnFlat imaju ojačane bočne zidove koji im omogućavaju da ostanu u pokretu čak i kad potpuno izgube pritisak vazduha. Sigurnosno obaveštenje Pneumatike Dunlop RunOnFlat treba montirati samo na vozila koja su predviđena za vožnju sa praznim gumama i opremljena uređajem za upozorenje na pritisak u pneumaticima, kao što je Dunlop WARNAIR. Maksimalno rastojanje od 80 km i maksimalna brzina od 80 km/h ne smeju da se prekorače. Pogledajte priručnik za vaše vozilo jer preporuke proizvođača za određeno vozilo mogu biti drukčiji.
Dunlop SP Winter Sport 4D DSROF ( 225/55 R17 97H *, MOE, runflat )
Dunlop SP Winter Sport 4D DSROF ( 225/55 R17 97H *, MOE, runflat )
25.219,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka