AutoCAD tajne koje svaki korisnik treba da zna, Dan Abott

AutoCAD tajne koje svaki korisnik treba da zna, Dan Abott

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Otkrijte moćne tehnike i funkcije koje su nepoznate većini korisnika. Bez obzira na to da li projektujete kuće, pejzaže ili mašine, postoje određeni trikovi zanata... Pročitaj ceo opis
1.650,00 DIN
Proizvođač
Boja
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX002A85AE
Prijavi grešku
Otkrijte moćne tehnike i funkcije koje su nepoznate većini korisnika. Bez obzira na to da li projektujete kuće, pejzaže ili mašine, postoje određeni trikovi zanata u vezi sa AutoCAD-om, koji su nepoznati čak i iskusnim korisnicima i uz koje možete da postanete veštiji, upućeniji i produktivniji. U ovom praktičnom priručniku su otkrivene te tajne. Ovde ćete naći informacije o prilagođavanju AutoCAD-a, primeni grafičkih standarda, upravljanju bibliotekama simbola, 3D modeliranju i mnoge druge. Upoznaćete i funkcije koje se koriste u praksi, ali se retko spominju u drugim knjigama (kao što su DOS funkcije, skriptovi i AutoLISP programiranje). Na kraju knjige nalazi se kviz u kojem treba da rešite konkretne probleme sa kojima se korisnici AutoCAD-a susreću u svakodnevnom radu.

Upoznajte najbolja praktična rešenja i postupke. Da li je brže napraviti neprecizan ili precizan crtež? Saznajte zašto bi trebalo ozbiljno da shvatite standarde tehničkog crtanja i kako da ih primenite u AutoCAD-u.
Dođite do informacija kojih nema u drugim knjigama, na primer kako da brzo promenite hiljade crteža upotrebom skriptova i batch fajlova, kako da upotrebom Visual LISP Editora kreirate AutoLISP programe, da uklonite greške iz njih i još mnogo toga.
U potpunosti iskoristite AutoCAD-ov interfejs da biste bili produktivniji.
Pristupite dodatnim sadržajima, uključujući AutoLISP programe, dodatni kod i pregled ključnih funkcija u svakoj verziji AutoCAD-a.
Brzo ispravite problematične crteže upotrebom odgovarajućih alata.

Osnovno o autoru

Dan Abbott je konsultant, profesor i nagrađivani predavač na konferenciji Autodesk University. On je Autodesk Authorized Author and Developer, predaje na univerzitetskom nivou od 1989. godine, a dobio je i tri nagrade za najboljeg predavača na konferenciji Autodesk University.
AutoCAD tajne koje svaki korisnik treba da zna, Dan Abott
AutoCAD tajne koje svaki korisnik treba da zna, Dan Abott
1.650,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka