WHIRLPOOL Ugradna mikrotalasna rerna AMW 730/WH

WHIRLPOOL Ugradna mikrotalasna rerna AMW 730/WH

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• UGRADNA MIKROTALASNA: Ova Whirlpool mikrotalasna rerna je dizajnirana da se savršeno uklopi u tvoju kuhinju, pružajući funkcionalnost i stil.
• VELIKI KAPACITET: Sa ...
Pročitaj ceo opis
48.999,00 DIN -12 %
42.899,00 DIN
-12 %48.999,00 DIN
sa dostavom 44.389,00 DIN
Cena sa dostavom
44.389,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 23.24.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod WHIRLPOOL Ugradna mikrotalasna rerna AMW 730/WH. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Tip mikrotalasne rerne
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00DEA911
Prijavi grešku
• UGRADNA MIKROTALASNA: Ova Whirlpool mikrotalasna rerna je dizajnirana da se savršeno uklopi u tvoju kuhinju, pružajući funkcionalnost i stil.
• VELIKI KAPACITET: Sa zapreminom od 31 l, ova mikrotalasna rerna je idealna za pripremu obroka za celu porodicu.
• GRIL FUNKCIJA: Uživaj u hrskavim i zlatno pečenim jelima zahvaljujući ugrađenom grilu sa snagom od 800W.
• ANTIFINGER ZAŠTITA: Ne brini o otiscima prstiju na površini rerne, jer antifinger zaštitni sloj olakšava održavanje i čišćenje.
• DEČJA ZAŠTITA: Bezbednost na prvom mestu - ova mikrotalasna rerna dolazi sa funkcijom zaštite za decu, kako bi najmlađi bili sigurni.

Whirlpool ugradna mikrotalasna rerna AMW 730/WH je savršen dodatak tvojoj kuhinji. Njena ugradna konstrukcija omogućava da se harmonično uklopi u prostor, dok istovremeno pruža visoku funkcionalnost i modern izgled. Sa kapacitetom od 31 l, ova mikrotalasna rerna je dovoljno prostrana da možeš pripremati obroke za celu porodicu ili za posebne prilike.

Zahvaljujući gril funkciji sa snagom od 800W, tvoja jela će biti savršeno pečena, sa ukusnom hrskavom korom. Bilo da pripremaš piletinu, ribu ili povrće, gril opcija će ti pomoći da svaki obrok bude poseban. Dodatne funkcije poput antifinger zaštite osiguravaju da tvoja mikrotalasna rerna uvek izgleda besprekorno, bez dosadnih otisaka prstiju.

Bezbednost je ključna, posebno ako imaš decu, a funkcija zaštite za decu ti pruža dodatni mir. Takođe, funkcija odmrzavanja omogućava brzo i efikasno odmrzavanje hrane, što je izuzetno korisno kada si u žurbi.

Otkrij kako Whirlpool AMW 730/WH može olakšati tvoje kulinarske avanture. Uživaj u jednostavnosti pripreme obroka, uz dodatnu sigurnost i lako održavanje. Ne propusti priliku da unaprediš svoje kulinarsko iskustvo - dodaj ovu mikrotalasnu rernu u svoju kuhinju već danas!
WHIRLPOOL Ugradna mikrotalasna rerna AMW 730/WH
WHIRLPOOL Ugradna mikrotalasna rerna AMW 730/WH
42.899,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka