VOX Aparat za sendviče SM 217

VOX Aparat za sendviče SM 217

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KAPACITET: Aparat za sendviče VOX SM 217 omogućava pripremu dva sendviča istovremeno, što je idealno za brze obroke u užurbanom jutru ili za užinu tokom dana.

• ...
Pročitaj ceo opis
4.190,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.52.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod VOX Aparat za sendviče SM 217. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00DD474C
Prijavi grešku
• KAPACITET: Aparat za sendviče VOX SM 217 omogućava pripremu dva sendviča istovremeno, što je idealno za brze obroke u užurbanom jutru ili za užinu tokom dana.

• SNAGA: Sa snagom od 700 W, ovaj aparat brzo i efikasno peče sendviče, čineći ih hrskavim spolja, a mekim iznutra.

• NELEPLJIVE PLOČE: Grill ploče od aluminijuma su dizajnirane da sprečavaju lepljenje hrane i omogućavaju izuzetno lako čišćenje, što štedi tvoje vreme i trud.

• KONTROLA TEMPERATURE: Automatska kontrola temperature osigurava savršeno pečenje svaki put, dok toplotno izolovane drške omogućavaju bezbedno rukovanje aparatom.

• DODATNE POGODNOSTI: Aparat dolazi sa pločama za grill i vafle, pružajući ti više opcija za pripremu različitih poslastica. Takođe, siguran je za pranje u mašini za sudove, što olakšava održavanje.

Aparat za sendviče VOX SM 217 je savršen izbor za sve koji cene brzinu i praktičnost u kuhinji. Zahvaljujući kapacitetu za dva sendviča i snažnom grejanju, tvoji obroci će biti spremni u tren oka. Nelepljive grill ploče od aluminijuma ne samo da osiguravaju jednostavno čišćenje, već i dugotrajnost aparata.

Automatska kontrola temperature i toplotno izolovane drške čine upotrebu ovog aparata izuzetno jednostavnom i sigurnom. Bez obzira da li želiš da napraviš klasične sendviče ili da se poigraš sa grill i vafel pločama, mogućnosti su brojne.

Dimenzije aparata su prilagođene da se lako uklapaju u svaku kuhinju, a kompaktno pakovanje olakšava skladištenje. Sa neto težinom od samo 2 kg, aparat je lagan za premeštanje i neće zauzimati puno prostora.

Uživaj u savršeno pečenim sendvičima i vafelima bez muke i nereda. Naruči svoj VOX aparat za sendviče SM 217 danas i otkrij koliko je jednostavno pripremiti ukusne obroke za sebe i svoje najdraže.
VOX Aparat za sendviče SM 217
VOX Aparat za sendviče SM 217
4.190,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka