GEMBIRD SMART-EG-PSW-WINDMILL GENERATOR-FY-400W Gembird vetrenjaca 400w 24V/16A Horizontalna

GEMBIRD SMART-EG-PSW-WINDMILL GENERATOR-FY-400W Gembird vetrenjaca 400w 24V/16A Horizontalna

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Osnovne karakteristikeDetaljiModel: SMART-EG-PSW-WINDMILL GENERATOR-FY-400W Gembird Easy installation 400w 24V home use Horizontal Wind Turbine Generator Wind Turbine Hor... Pročitaj ceo opis
35.830,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 16.40.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Overnight.rs ponudi
Ponuda prodavnice Overnight.rs za proizvod GEMBIRD SMART-EG-PSW-WINDMILL GENERATOR-FY-400W Gembird vetrenjaca 400w 24V/16A Horizontalna. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CBA437
Prijavi grešku
Osnovne karakteristikeDetaljiModel: SMART-EG-PSW-WINDMILL GENERATOR-FY-400W Gembird Easy installation 400w 24V home use Horizontal Wind Turbine Generator Wind Turbine Horizontal AxisMala vetroturbinaIzlazni napon: 24V / 16APrecnik rotora: 1,2mNazivna snaga: 400WMaterijal seciva: Najlonsko vlaknoPocetna brzina vetra: 2.0m/sTip generatora: 3-fazni AC Permanent-magnetBoja: belaMaksimalna snaga 400W1. Niska brzina vetra pri pokretanju, mala velicina, lep izgled i niske vibracije tokom rada;2. Koristite humanizovani dizajn prirubnice, koji je pogodan za ugradnju i održavanje;3. Lopatice rotora vetra su napravljene od najlonskih vlakana, sa optimizovanim dizajnom aerodinamickog oblika i dizajnom mehanizma da sa malom brzinom vetra pokrene turbinu, visokim koeficijentom korišcenja energije vetra i povecanom godišnjom proizvodnjom energije;4. Rotora sa permanentnim magnetom sa patentiranom tehnologijom i opremljen je posebnim dizajnom rotora, koji efektivno smanjuje obrtni moment otpora generatora, koji je samo 1/3 od obicnog motora, a istovremeno vreme cini tocak vetra i generator mocnijim. Za dobre karakteristike podudaranja, pouzdanost rada jedinice.5. Usvojite inteligentnu kontrolu mikroprocesora za pracenje maksimalne snage da biste efikasno prilagodili struju i napon.-Mere predostrožnosti pri instalaciji:Napomena: Za ispravnu instalaciju i upotrebu ove opreme, pažljivo procitajte bezbednosna upozorenja i mere predostrožnosti pre upotrebe i striktno ih se pridržavajte tokom upotrebe.Osnovni zahtevi:1. Nemojte sami da rastavljate opremu. Kada se oprema pokvari, obratite se odredenom mestu za održavanje.2 Bez ovlašcenja, bilo koja jedinica ili pojedinac ne sme da vrši promene u strukturi, bezbednosti i dizajnu performansi opreme.3. Kada koristite ovaj uredaj, treba da se pridržavate relevantnih zakona i propisa i da poštujete zakonske interese drugih.Zahtevi za montažu:1. Molimo procitajte uputstvo pre instaliranja vetroturbine i tokom rada i održavanja.2. Molimo vas da ne instalirate vetroturbine u kišnim danima ili vremenskim uslovima sa jacinom vetra iznad nivoa 3.3. Nakon raspakivanja vetroturbine, preporucljivo je kratko spojiti tri provodnika vetroturbine (izloženi delovi žica su spojeni šrafovima).4. Pre ugradnje vetroturbine mora se urediti gromobranska i uzemljiva oprema. Oprema za zaštitu od groma može se postaviti prema nacionalnim standardima, ili oprema za uzemljenje za zaštitu od groma može biti uredena prema lokalnom okruženju i uslovima tla.
GEMBIRD SMART-EG-PSW-WINDMILL GENERATOR-FY-400W Gembird vetrenjaca 400w 24V/16A Horizontalna
GEMBIRD SMART-EG-PSW-WINDMILL GENERATOR-FY-400W Gembird vetrenjaca 400w 24V/16A Horizontalna
35.830,00 DIN
u Overnight.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka