Gorenje VC2101GALWCY Usisivač sa kesom, 2100 W, Crno-beli

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• PRAKTIČNO SKLADIŠTENJE: Posuda za prašinu omogućava lako pražnjenje i čišćenje, bez dodatnog troška na zamenu kesa.
• SNAŽAN DOSEG: Sa radijusom delovanja od 8 m i d...
Pročitaj ceo opis
13.856,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 18.50.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Gorenje VC2101GALWCY Usisivač sa kesom, 2100 W, Crno-beli. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Maks. snaga motora (W)
2100
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CB1090
Prijavi grešku
• PRAKTIČNO SKLADIŠTENJE: Posuda za prašinu omogućava lako pražnjenje i čišćenje, bez dodatnog troška na zamenu kesa.
• SNAŽAN DOSEG: Sa radijusom delovanja od 8 m i dužinom kabla od 6 m, omogućava ti čišćenje većih prostorija bez prekidanja.
• VISOKA SNAGA: Priključna snaga od 2100 W garantuje efikasno usisavanje, čineći čišćenje brzim i temeljnim.
• NAJSAVREMENIJE FUNKCIJE: Podesiva snaga motora, soft start i gumeni točkovi doprinose optimalnoj kontroli, zaštiti tvog nameštaja i tišem radu.
• DODATNE SIGURNOSNE KARAKTERISTIKE: Ugrađena zaštita od pregrevanja pomaže u sprečavanju oštećenja aparata, što čini ovaj usisivač sigurnijim i dugotrajnijim rešenjem.

Tražiš pouzdano rešenje za održavanje čistoće tvog doma? Gorenje VC2101GALWCY usisivač sa kesom je tu da ti u svakom trenutku pomogne. Zahvaljujući njegovoj posudi za prašinu od 3.3 l, možeš je jednostavno i bez muke isprazniti i nastaviti sa čišćenjem.

Osloni se na moćan doseg njegovog radijusa delovanja i dugog kabla, koji ti pružaju slobodu da bez prekida očistiš i one najudaljenije uglove. Zadivljujuća snaga motora će se postarati da sve nečistoće nestanu bez muke, dok ti podesiva snaga omogućava prilagođavanje različitim površinama koje čistiš.

Ne treba zaboraviti ni na sofisticirane karakteristike kao što su soft start i gumeni točkovi, koji usisivaču pružaju ne samo eleganciju već i funkcionalnost, poboljšavajući tvoje celokupno iskustvo upotrebe. A sigurnost? Ona je zagarantovana zahvaljujući ugrađenoj zaštiti od pregrevanja koja čuva usisivač od potencijalnih oštećenja.

Očisti svoj dom efikasno, sigurno i sa stilom. Odaberi Gorenje VC2101GALWCY usisivač i učini svoje čišćenje lakšim već danas. Tvoja kuća zaslužuje čistoću na koju možeš da se osloniš.
Gorenje VC2101GALWCY Usisivač sa kesom, 2100 W, Crno-beli
Gorenje VC2101GALWCY Usisivač sa kesom, 2100 W, Crno-beli
13.856,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka