KANEX Heftalica HP45

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• HEFTANJE: Do 30 lista papira možeš lako spojiti koristeći ovu heftalicu. Idealna je za kancelarijske potrebe, kao i za školske projekte.
• KLAMERICE: KANEX Heftalica...
Pročitaj ceo opis
1.074,00 DIN
sa dostavom 1.423,00 DIN
Cena sa dostavom
1.423,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.16.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod KANEX Heftalica HP45. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAFC20
Prijavi grešku
• HEFTANJE: Do 30 lista papira možeš lako spojiti koristeći ovu heftalicu. Idealna je za kancelarijske potrebe, kao i za školske projekte.
• KLAMERICE: KANEX Heftalica HP45 koristi standardne klamerice veličine 24/6, što olakšava nabavku potrošnog materijala.
• DUBINA: Sa dubinom heftanja od 45mm, omogućava ti da heftaš dokumente veće širine i da budeš siguran da su stranice čvrsto spojene.
• DIMENZIJE: Kompaktna i efikasna, ova heftalica ima dužinu od 175mm, što je čini praktičnom za svaki radni prostor.
• DIZAJN: Ergonomski dizajnirana da se udobno uklapa u ruku, olakšava rad i smanjuje umor prilikom dužeg korišćenja.

KANEX Heftalica HP45 je pouzdan alat koji će ti olakšati organizaciju dokumenata i papira. Sa sposobnošću da hefta do 30 lista standardne težine od 80g, ova heftalica je savršen izbor za tvoje kancelarijske zadatke. Koristi se sa lako dostupnim klamerica veličine 24/6, što znači da nećeš imati problema sa pronalaženjem zamena.

Dubina heftanja od 45mm ti daje fleksibilnost da heftaš i veće dokumente, a dužina od 175mm čini ovu heftalicu dovoljno malom da stane na bilo koji radni sto, a opet dovoljno velikom da obavi posao efikasno. Ergonomski dizajn osigurava da se heftalica udobno smesti u tvoju ruku, što je čini idealnom za česte upotrebe.

Bez obzira da li pripremaš dokumentaciju za sastanke, organizuješ arhivu ili samo sređuješ papire kod kuće, KANEX Heftalica HP45 će ti biti pouzdan partner. Uz nju, tvoji papiri će uvek biti uredno spojeni i spremni za sledeći korak.

Ne propusti priliku da unaprediš svoj radni prostor ovim praktičnim alatom. Poruči svoju KANEX Heftalicu HP45 danas i učini heftanje papira brzim i jednostavnim zadatkom!
KANEX Heftalica HP45
KANEX Heftalica HP45
1.074,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka