Moye Aurras 2 Bežične slušalice, 250 mAh, Bele

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KOMPATIBILNOST: Slušalice su kompatibilne sa iOS i Android uređajima, kao i sa Siri i Google Asistentom, što znači da lako možeš upravljati muzikom i pozivima bez uzima... Pročitaj ceo opis
2.999,00 DIN
sa dostavom 3.348,00 DIN
Cena sa dostavom
3.348,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.01.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Moye Aurras 2 Bežične slušalice, 250 mAh, Bele. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Veza Kako se slušalica poveže sa mobilnim telefonom ili drugim uređajem.
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CAB465
Prijavi grešku
• KOMPATIBILNOST: Slušalice su kompatibilne sa iOS i Android uređajima, kao i sa Siri i Google Asistentom, što znači da lako možeš upravljati muzikom i pozivima bez uzimanja telefona u ruke.
• TEHNOLOGIJA: Uz True Wireless (TWS) sistem, oslobađaš sebe od kablova i žica; Uživaj u visokokvalitetnom stereo zvuku gde god da kreneš.
• BLUETOOTH POVEZIVANJE: Bluetooth verzija 5.1 omogućava brzo i stabilno povezivanje sa tvojim uređajima na dometu do 15 metara.
• BATERIJA: Napuni slušalice za samo 1.5 sat i uživaj u do 3 sata reprodukcije muzike zahvaljujući kapacitetu baterije od 250 mAh.
• MIKROFON I DIZAJN: Ugrađeni mikrofon omogućava jasne telefonske pozive, dok prečnik zvučnika od 13 mm garantuje moćan zvuk.

Moye bežične slušalice Aurras 2 su savršen izbor za sve koji traže kvalitetan zvuk i lakoću korišćenja. Sa ovim slušalicama, tvoja omiljena muzika pratiće te gde god da se nalaziš, bez nepotrebnih kablova koji se zapetljavaju. Uživaj u čistom zvuku i udobnosti koje pružaju, dok tehnologija True Wireless (TWS) garantuje slobodu pokreta.

Povezivanje sa tvojim pametnim uređajem nikada nije bilo lakše. Zahvaljujući Bluetooth 5.1 tehnologiji, slušalice se brzo i stabilno povezuju, omogućavajući ti da ostaneš povezan na udaljenosti do 15 metara. Bilo da se opuštaš kod kuće ili si u pokretu, tvoji pozivi i muzika su uvek na dohvat ruke.

Ne dozvoli da te niski nivo baterije iznenadi. Sa kapacitetom od 250 mAh, Moye Aurras 2 slušalice se brzo pune i pružaju ti do 3 sata neprekidne muzike. Uz to, ugrađeni mikrofon osigurava da tvoji telefonski pozivi budu kristalno jasni, a kvalitetan zvuk je zagarantovan zahvaljujući moćnim zvučnicima.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje iskustvo slušanja muzike. Izaberi Moye Aurras 2 bežične slušalice i dozvoli sebi da u potpunosti uživaš u svakoj noti tvoje omiljene melodije. Dodaj ih u svoju korpu danas i otkrij novu dimenziju zvuka koja te čeka!
Moye Aurras 2 Bežične slušalice, 250 mAh, Bele
Moye Aurras 2 Bežične slušalice, 250 mAh, Bele
2.999,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka