ENERGY SISTEM MP3 plejer 8GB Clip Bluetooth crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• PODRŠKA FORMATIMA: ENERGY SISTEM MP3 plejer podržava najpopularnije audio formate kao što su MP3 i WMA, omogućavajući ti da uživaš u širokom spektru muzičkih fajlova be... Pročitaj ceo opis
6.695,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 20.53.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod ENERGY SISTEM MP3 plejer 8GB Clip Bluetooth crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA7918
Prijavi grešku
• PODRŠKA FORMATIMA: ENERGY SISTEM MP3 plejer podržava najpopularnije audio formate kao što su MP3 i WMA, omogućavajući ti da uživaš u širokom spektru muzičkih fajlova bez komplikacija.

• FM RADIO: Uz ugrađeni FM radio, ovaj plejer ti pruža mogućnost da slušaš svoje omiljene radio stanice bilo kada i bilo gde, dodajući raznovrsnost tvojim audio opcijama.

• KVALITETAN EKRAN: Sa 0.8-inčnim LCD ekranom i rezolucijom od 128 x 64, lako ćeš navigirati kroz menije i birati omiljene pesme ili radio stanice.

• PROŠIRIVA MEMORIJA: Sa 8GB unutrašnje memorije i podrškom za MicroSD kartice do 64GB, nikada nećeš ostati bez prostora za svoju muzičku kolekciju.

• DUGOTRAJNA BATERIJA: Zahvaljujući litijum-jonskoj bateriji kapaciteta 200mAh, tvoj MP3 plejer će trajati do 11 sati reprodukcije, što znači da će muzika biti sa tobom tokom celog dana.

Otkrij slobodu slušanja muzike sa ENERGY SISTEM MP3 plejerom. Ovaj kompaktni uređaj sa Bluetooth povezivanjem omogućava ti da bežično slušaš svoje omiljene pesme, bez obzira na to gde se nalaziš. Uz to, njegova proširiva memorija pruža ti slobodu da sa sobom poneseš celu svoju muzičku biblioteku.

Elegantan dizajn i intuitivni interfejs čine ovaj plejer savršenim izborom za svakodnevno korišćenje. Bilo da si na putu do posla, u teretani ili se opuštaš u parku, tvoja muzika će uvek biti uz tebe.

Ne dozvoli da ti nešto ograniči izbor muzike. Sa ENERGY SISTEM MP3 plejerom, tvoje pesme su uvek organizovane i spremne za slušanje. Uživaj u visokokvalitetnom zvuku i praktičnosti koju ovaj plejer pruža.

Za kraj, ne zaboravi da ovaj plejer nije samo za muziku; on je tvoj pratilac u svakom trenutku. Zato, ne čekaj, unapredi svoje muzičko iskustvo već danas i uživaj u svakoj noti na putu.
ENERGY SISTEM MP3 plejer 8GB Clip Bluetooth crni
ENERGY SISTEM MP3 plejer 8GB Clip Bluetooth crni
6.695,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka