Marama za dojenje MD - marama za dojenje beba

Marama za dojenje MD - marama za dojenje beba

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Marama za dojenje će pružiti vama i vašoj bebi mogućnost dojenja na bilo kom mestu. Marama služi da prekrije vašu bebu dok je dojite na javnom mestu... Pročitaj ceo opis

1.862,00 DIN

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00CA3751
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Marama za dojenje će pružiti vama i vašoj bebi mogućnost dojenja na bilo kom mestu. Marama služi da prekrije vašu bebu dok je dojite na javnom mestu. Opustite se i pružite vašoj bebi sve što joj je potrebno u svakom momentu i na svakom mestu.

Četka i češalj za bebe sa prirodnim vlaknima Pin će odgovarati za nežno češljanje nežne bebine kose. Set u nežno roze boji.

Dimenzija četke za bebe: 6.5 x 3.5 x 14.2cm

Dimenzija češlja za bebe: 6.5 x 0.8 x 10 cm

CAM stolica za hranjenje je praktičan odabir i ispratiće odrastanje deteta od njegovih 6 meseci pa do 3 pune godine.

Hranilica ima podeivu visinu u čak 6 nivoa, 3 pozicije za naslon za leđa i podešavanje naslona za noge.

Autosedište za decu za Explorer od 9-36 kg je sedište koje pripada kategorijama I/II/III koje će Vašem detetu omogućiti dugu upotrebu jer se koristi na dva načina. Može se koristiti kao sediste za bebe i decu stariju a potom skidanjem naslona kao buster sedište.

Autosedište Explorer savršeno prati sve potrebe i rast deteta, kako Vaše dete raste, naslon za glavu se podešava po visini. Materijal je nežan na dodir, lako se odvaja radi pranja (preporučljivo je ručno pranje). Lako se montira u automobilu pomoću sigurnosnih pojaseva.

Navlaka za hranilicu - jastuk za hranilicu roze se lako skida i pere. Presvlaka za hranilicu za devojčice

Komplet posteljina za devojčice izrađena je od najfinijeg pamuka u kojoj će vaša beba mirno spavati. Mogućnost kombinovanja po vašoj želji.

Privezak glodalica za bebe Safari je interesantna glodalica za bebe koja na prstenu sadrži viseće dodake pa će dete biti očarano šarenim bojama i oblicima, a ujedno ih može stavljati u usta i olakšati tegobe nicanja zuba

Montesori toranj - kula za učenje omogućava detetu da lako pristupi površinama,kao što su kuhinjska ploča i na taj način zakorači u svet koji mu je nepoznat i koji treba istražiti. Montesori kula za učenja nije samo komad nameštaja već pruža decu pristup zanimljivim iskustvima u svetu za odrasle. Na taj način će steći samopouzdanje i razviti savršenu motoričku koordinaciju.

Deca mogu da učestvuju u aktivnostima zajedno sa vama jer je kula lako podesiva po visini i obezbeđena je zadnjim zavesama i barijerama da dete ne bi palo.

Ovaj toranj možete koristiti i u kupatilu i na taj način dete će steći i higijenske navike a biće mu veoma zabavno jer sve može da uradi samo.

Zadnja zavesa je napravljena od materijala koji je otporan na mrlje, vodootporan je i lako se skida pomoću čičak trake radi brisanja.

Zavesica koja se dobija uz toranj za učenje može biti u roze, zelenoj i narandžastoj boji.

Prekrivač za bebe je napravljen od 100% pamuka, mekan je i udoban, savršen za novorođenčad. Pamučni prekrivač je dimenzija 80x85 cm.

Prostirka za bebe 061 je podloga za igranje za bebe koja neće bledeti, napravljena je od ne-toksičnih materijala i ima sadržaj i za vizuelnu, senzornu i zvučnu stimulaciju.

Kišobran kolica S200 Modena Leaf su elegantna i moderna kišobran kolica BBO brenda. Koriste se od prvog dana pa do 3 godine starosti. Dečija kolica za decu do 15 kilograma

Marama za dojenje MD - marama za dojenje beba
Marama za dojenje MD - marama za dojenje beba
1.862,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka