LDNIO Kućni punjač A3511Q PD, QC4+, QC3.0, PPS, 65W USB na Lightning

LDNIO Kućni punjač A3511Q PD, QC4+, QC3.0, PPS, 65W USB na Lightning

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• BRZO PUNJENJE: LDNIO kućni punjač ž511Q PD omogućava ti da brzo napuniš svoje uređaje zahvaljujući tehnologijama kao što su QC4+, QC3.0 i PPS. Sa maksimalnom izlaznom s... Pročitaj ceo opis
4.960,00 DIN -23 %
3.842,00 DIN
-23 %4.960,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 22.32.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod LDNIO Kućni punjač A3511Q PD, QC4+, QC3.0, PPS, 65W USB na Lightning. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C9CAFE
Prijavi grešku
• BRZO PUNJENJE: LDNIO kućni punjač ž511Q PD omogućava ti da brzo napuniš svoje uređaje zahvaljujući tehnologijama kao što su QC4+, QC3.0 i PPS. Sa maksimalnom izlaznom snagom od 65W, tvoj telefon, tablet ili laptop će biti spremni za upotrebu u rekordnom vremenu.

• VIŠESTRUKI PORTOVI: Ovaj punjač dolazi sa 1x USB-C i 2x USB portom, što ti omogućava da istovremeno napajaš više uređaja. Bez obzira da li je reč o pametnom telefonu ili prenosnom računaru, LDNIO ž511Q zadovoljava sve tvoje potrebe za punjenjem.

• KOMPATIBILNOST: Sa širokim spektrom izlaznih napona, USB-C port pruža kompatibilnost sa različitim uređajima i podržava brzo punjenje za USB-C uređaje, uključujući i one koji koriste Lightning konektor.

• PAMETNO UPRAVLJANJE: Punjač inteligentno distribuira energiju između priključenih uređaja, osiguravajući optimalno punjenje za svaki od njih. Bez obzira na kombinaciju uređaja, ukupna izlazna snaga od 65W je uvek maksimalno iskorišćena.

• SIGURNOST: LDNIO punjač je dizajniran sa tvojom sigurnošću na umu, obezbeđujući zaštitu od prenapona, prekomernog punjenja i kratkih spojeva. Možeš biti miran znajući da su tvoji uređaji zaštićeni dok se pune.

LDNIO kućni punjač ž511Q PD je savršen izbor za sve koji traže pouzdan i brz način punjenja svojih uređaja. Sa naprednim tehnologijama brzog punjenja i višestrukim portovima, ovaj punjač je idealan za ljude u pokretu. Njegova kompatibilnost sa različitim uređajima čini ga univerzalnim rešenjem za sve tvoje potrebe punjenja. Pametno upravljanje snagom osigurava da svaki uređaj dobija tačno onoliko energije koliko mu je potrebno, dok su sigurnosne karakteristike tu da zaštite tvoje dragocene uređaje. Uzmi LDNIO ž511Q i uživaj u brzom i sigurnom punjenju svakog dana.
LDNIO Kućni punjač A3511Q PD, QC4+, QC3.0, PPS, 65W USB na Lightning
LDNIO Kućni punjač A3511Q PD, QC4+, QC3.0, PPS, 65W USB na Lightning
3.842,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka