MASSIVE ATTACK - Mezzanine

MASSIVE ATTACK - Mezzanine

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sve više ignorisani usred eksplodirajuc´e trip-hop scene, Massive Attack se konačno vratio 1998. sa Mezzanine-om, pločom koja je odmah objavila ne samo da se grupa vratil... Pročitaj ceo opis
6.500,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod MASSIVE ATTACK - Mezzanine. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C98CE0
Prijavi grešku
Sve više ignorisani usred eksplodirajuc´e trip-hop scene, Massive Attack se konačno vratio 1998. sa Mezzanine-om, pločom koja je odmah objavila ne samo da se grupa vratila, vec´ i da su snimili set pesama jednako jedinstvenih i otkrivajuc´ih kao na svom debiju, pre skoro deceniju. Sve počinje zadivljujuc´im udarcem jedan-dva-tri-četiri: "Angel", "Risingson", "Teardrop" i "Inertia Creeps". Upotpunjujuc´i svoje uzorke i klavijature studijskim bendom, Massive Attack otvaraju pesmom „Angel“, oštrom produkcijom koja sadrži naglašene ritmove i izobličenu bas liniju koja uokviruje vokal (od strane redovnog grupe Horace Andi) i dvominutni flame-out uz besne gitare. „Risingson“ je gusta, mračna karakteristika za same Massive Attack (u produkciji, kao i u vokalu), sa dubby efektima i reverbom u kuhinji. „Teardrop“ predstavlja još jednu genijalnu saradnju -- sa Elizabet Frejzer iz Cocteau Tvins -- iz produkcijske jedinice sa veštinom za regrutovanje darovitih izvođača. Mešavina zemljanog sa eteričnim uopšte ne bi trebalo da funkcioniše, ali Massive Attack to na dobar način izvodi. "Inertia Creeps" bi mogao biti vrhunac, još jedna karakteristika samo za jezgro trojke. Sa jezivom atmosferom, fuzz-ton gitarama i obiljem efekata, pesma bi mogla da bude najbolja produkcija najboljeg producentskog tima koji je elektronski svet ikada video.
MASSIVE ATTACK - Mezzanine
MASSIVE ATTACK - Mezzanine
6.500,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka