Dubak Jungle fun mint CAN4309 - dubak za bebe

Dubak Jungle fun mint CAN4309 - dubak za bebe

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Dubak Jungle fun omogućava vašem detetu da nesmetano kreće po sobi i tako istražuje. Visina dubka se može podesiti na 3 nivoa u zavisnosti od visine... Pročitaj ceo opis

5.590,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C92B43
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Dubak Jungle fun omogućava vašem detetu da nesmetano kreće po sobi i tako istražuje. Visina dubka se može podesiti na 3 nivoa u zavisnosti od visine deteta.

Ovaj zanimljivi, šareni dubak je i interaktivna igračka i dete može i da se igra na muzičkom panelu pred sobom koji ima razne zvuke i melodije.

Canpol baby glodalica Steerin je zamljiva glodalica za decu i bebe i može se koristiti i kao interesantna igračka od prvog dana rođenja. Zanimljiv oblik, boje i mekan materijal će doneti zabavu i olakšanje nicanja prvih zuba.

Zvečka za bebe kocka 10557 pruža zanimljivu igru, stimulisanje mozga, radoznalost i motoriku kroz neobičan oblik, zvuk i pokrete. Zvečka za decu stariju od 12 meseci.

Preslatke fotelje za bebe iz kolekcije Tri drugara će pružiti udobno sedenje i bebama i starijoj deci. Sunđerasta fotelja za bebe je napravljena po svim standardima i pružiće udobno sedenje u bezbednom okruženju.

Baby alarm sa monitorom za bezbrižno i sigurno odrastanje vaše bebe kada niste u njegovoj blizini. Ovaj odličan bebi monitor sa kamerom preko koga ćete moći da proverite i vidite šta radi vaše dete. Poseduje automatsko isključivanje, video izlaz, moguc´nost povezivanja do 4 kamere.

Kikka Boo termometar interesantnog dizajna u obliku rozog aviona može da se koristi za merenje vode za kupanje i temperature u kojima boravi beba. Termometar meri temperaturu od 0°C do 50°C.

Varalica Phililps Avent ima izuzetno velike otvore koji kožu održavaju suvom.
Omogućava bebinoj koži da diše.
Ortodontski i bez bisfenola A ( BPA Free )
Pakovanje od 2 komada
Predviđena za uzrast 6-18 meeseci

Peškir za bebe plavi Meda 3265 će oduševiti i roditelje i decu. Dečaci će voleti mekoću, a roditelji to što ovaj peškir za bebe brzo upija i efikasno suši nežnu kožu nakon kupanja.

Portikla za bebe Midi je praktična portikla za bebe koja će olakšati uvođenje čvrste hrane, ali zaštitu odeće od svakog drugog prljanja.

Kids II dubak za bebe Disney Baby Mickey Mouse Happy Triangles obezbeđuje zabavne prve korake i bezbedno istraživanje okoline. Šetalica za prohodavanje ima stabilnu poziciju i duboko sedište koje pravilno drži čak i bebu od 6 meseci.

A kako dete bude raslo, tako se i dubak menja i podešava prema visini pa će uvek obezbediti pravilnu podršku, sve dok dete ne nauči da samostalno hoda.

Prekrivač za hladne zimske dane, može da se koristi i untra i napolju recimo u kolicima

Sastav - 81% akril, 9% elite i 10% polyamid

Održavanje - pranje na 30 stepeni, peglanje na max 110 stepeni

Dimenzije 100x90

Dubak Jungle fun mint CAN4309 - dubak za bebe
Dubak Jungle fun mint CAN4309 - dubak za bebe
5.590,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka