DENVER BPS-352 Bežični Zvučnik Partybox, 30 W RMS, Crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• SNAGA: 30 W RMS omogućava kvalitetan zvuk i dovoljno glasnoću za sve tvoje zabave i okupljanja.
• BEŽIČNO UMREŽAVANJE: Bluetooth povezivanje ti omogućava da lako i b...
Pročitaj ceo opis
14.912,00 DIN -21 %
11.769,00 DIN
-21 %14.912,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod DENVER BPS-352 Bežični Zvučnik Partybox, 30 W RMS, Crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Povezivanje
Snaga zvučnika (W)
30
Vrsta zvučnika
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8F213
Prijavi grešku
• SNAGA: 30 W RMS omogućava kvalitetan zvuk i dovoljno glasnoću za sve tvoje zabave i okupljanja.
• BEŽIČNO UMREŽAVANJE: Bluetooth povezivanje ti omogućava da lako i brzo povežeš svoj pametni telefon ili tablet i uživaš u omiljenoj muzici.
• MULTIMEDIJALNE OPCIJE: Uz USB port i čitač za microSD memorijske kartice, imaš slobodu da reprodukuješ muziku sa različitih izvora.
• TWS TEHNOLOGIJA: True Wireless Stereo funkcija ti pruža mogućnost da povežeš dva zvučnika za još bolji stereo zvuk.
• LED OSVETLJENJE: Sa 7 različitih tipova svetlosnih efekata, DENVER BPS-352 će dodati posebnu atmosferu svakom događaju.

DENVER BPS-352 bežični zvučnik je savršen izbor za sve koji žele da svoje proslave i druženja podignu na viši nivo. Sa snagom od 30 W RMS, ovaj zvučnik pruža jasan i snažan zvuk koji će ispuniti svaki prostor. Zahvaljujući Bluetooth konekciji, možeš lako strimovati muziku sa svojih uređaja, bez potrebe za dosadnim kablovima.

Osim toga, zvučnik dolazi sa različitim opcijama za reprodukciju muzike. Možeš koristiti USB port ili microSD karticu da puštaš svoje omiljene pesme. Ako voliš da pevaš ili sviraš, bićeš oduševljen sa dva ulaza za mikrofon koji ovaj model poseduje.

TWS (True Wireless Stereo) tehnologija ti omogućava da povežeš dva zvučnika zajedno i stvoriš pravi stereo zvuk. A LED osvetljenje oko zvučnika će stvoriti pravu party atmosferu sa 7 različitih svetlosnih efekata.

Sa kapacitetom baterije od 3600 mAh, DENVER BPS-352 ti pruža do 3 sata neprekidnog rada, što je sasvim dovoljno za većinu događaja. Kada se baterija isprazni, jednostavno je napuni za 4-5 sati i spreman si za sledeću žurku.

Ne propusti priliku da svoje druženje učiniš nezaboravnim uz DENVER BPS-352 bežični zvučnik. Poruči svoj primerak danas i uživaj u vrhunskom zvuku i svetlosnom spektaklu koji pruža ovaj fantastični zvučnik!
DENVER BPS-352 Bežični Zvučnik Partybox, 30 W RMS, Crni
DENVER BPS-352 Bežični Zvučnik Partybox, 30 W RMS, Crni
11.769,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka