BARKAN Zidni nosač za LCD televizore do 75" 4500L beli

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KOMPATIBILNOST: Ovaj nosač je savršen za LCD televizore veličine ekrana od 33 cm (13") do 190,5 cm (75"), podržavajući težinu do 43 kg. Odgovara VESA standardima od 75 ... Pročitaj ceo opis
10.843,00 DIN -21 %
8.514,00 DIN
-21 %10.843,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.05.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod BARKAN Zidni nosač za LCD televizore do 75" 4500L beli. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8EC25
Prijavi grešku
• KOMPATIBILNOST: Ovaj nosač je savršen za LCD televizore veličine ekrana od 33 cm (13") do 190,5 cm (75"), podržavajući težinu do 43 kg. Odgovara VESA standardima od 75 x 75 mm do 600 x 400 mm, što ga čini idealnim za širok spektar modela televizora.

• ERGONOMIJA: Ručno podešavanje visine od 430 do 1600 mm omogućava ti da prilagodiš poziciju televizora prema svojim potrebama. Bilo da sediš ili stojiš, uvek možeš imati optimalan ugao gledanja.

• JEDNOSTAVNA MONTAŽA: Uz Barkan zidni nosač, montaža televizora je brza i ne zahteva mnogo truda. Samo postavi priključke na televizor, instaliraj nosač na zid i zakvači televizor. Bez komplikacija, spreman za uživanje u omiljenim sadržajima.

• FLEKSIBILNOST: Teleskopsko podešavanje, rotacija od 160 stepeni i naginjanje od 0 do 20 stepeni bez upotrebe alata, omogućavaju ti da lako pronađeš savršen ugao gledanja. Pomeranje televizora jednim dodirom čini prilagođavanje izuzetno jednostavnim.

• UNIVERZALNOST: Dizajniran da odgovara različitim tipovima ekrana, uključujući ravne i zakrivljene, kao i one sa posebnim strukturama na poleđini. Barkan nosač je patentiran i prilagođen za upotrebu čak i kada standardni nosači ne mogu da se uklope.

Barkan zidni nosač za LCD televizore je idealno rešenje za postavljanje tvog televizora na zid. Njegova kompatibilnost sa velikim brojem veličina i VESA standardima čini ga univerzalnim izborom. Ergonomski dizajniran, omogućava ti da lako prilagodiš visinu i ugao gledanja, dok jednostavna montaža znači da ćeš brzo biti spreman za gledanje omiljenih filmova i serija. Fleksibilnost i univerzalnost ovog nosača osiguravaju da ćeš uvek imati savršen pogled na svoj televizor, bez obzira na to gde se nalaziš u prostoriji. Uživaj u vrhunskom iskustvu gledanja uz Barkan zidni nosač. Ne propusti priliku da poboljšaš svoj prostor – dodaj Barkan nosač u svoju korpu danas!
BARKAN Zidni nosač za LCD televizore do 75" 4500L beli
BARKAN Zidni nosač za LCD televizore do 75" 4500L beli
8.514,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka