HOME Nazidna karbon grejalica 1200 W FK25

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KARBONSKI GREJAČ: Ova nazidna grejalica koristi naprednu karbonsku tehnologiju za efikasno zagrevanje prostora, pružajući brzu i ujednačenu toplotu.

• PODESIV NA...
Pročitaj ceo opis
9.022,00 DIN -20 %
7.199,00 DIN
-20 %9.022,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.06.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod HOME Nazidna karbon grejalica 1200 W FK25. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8E62E
Prijavi grešku
• KARBONSKI GREJAČ: Ova nazidna grejalica koristi naprednu karbonsku tehnologiju za efikasno zagrevanje prostora, pružajući brzu i ujednačenu toplotu.

• PODESIV NAGIB: Zahvaljujući masivnom metalnom kućištu sa mogućnošću podešavanja nagiba, lako ćeš usmeriti toplotu tamo gde ti je najpotrebnije.

• JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE: Uključivanje i isključivanje grejalice je intuitivno, pomoću povlačenja kanapa, što olakšava upotrebu u svakodnevnim situacijama.

• SIGURNOST: Uređaj je opremljen IPX4 zaštitom, što znači da je otporan na prskanje vodom, čineći ga sigurnim za upotrebu u različitim uslovima.

• PODESIVA SNAGA: Sa opcijom podešavanja snage, možeš kontrolisati intenzitet zagrevanja, što ti omogućava da stvoriš idealnu temperaturu u prostoriji.

Tražiš pouzdan izvor toplote za hladne dane? HOME Nazidna karbon grejalica 1200 W FK25 je savršen izbor za tebe. Ova grejalica je dizajnirana da pruži optimalnu toplotu uz pomoć karbonskog grejača, koji je poznat po svojoj efikasnosti i brzom zagrevanju prostora.

Metalno kućište ne samo da daje robustan izgled, već i omogućava lako podešavanje nagiba, tako da možeš usmeriti toplotu tamo gde ti je najpotrebnije. Bez obzira da li se opuštaš u dnevnoj sobi ili radiš u kancelariji, ova grejalica će ti pružiti udobnost i toplinu.

Jednostavno upravljanje povlačenjem kanapa čini ovu grejalicu izuzetno praktičnom za svakodnevnu upotrebu. Ne moraš da brineš o bezbednosti, jer IPX4 zaštita osigurava da je uređaj otporan na prskanje vodom, što je čini idealnom za upotrebu u različitim prostorijama.

Podesiva snaga ti omogućava da prilagodiš intenzitet zagrevanja prema svojim potrebama, čineći ovu grejalicu fleksibilnom i ekonomičnom opcijom za grejanje. Ne propusti priliku da unaprediš svoj dom toplinom i udobnošću koju pruža HOME Nazidna karbon grejalica. Uživaj u toplim danima bez obzira na hladnoću napolju.
HOME Nazidna karbon grejalica 1200 W FK25
HOME Nazidna karbon grejalica 1200 W FK25
7.199,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka