VOX Vaga telesna PW 546-01

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KAPACITET: Vaga ima maksimalni kapacitet od 180 kg, što ti omogućava da pratiš svoju težinu bez obzira na to koliko si blizu ili daleko od svojih ciljeva.
• PRECIZNO...
Pročitaj ceo opis
2.728,00 DIN -26 %
2.022,00 DIN
-26 %2.728,00 DIN
sa dostavom 2.371,00 DIN
Cena sa dostavom
2.371,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.16.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod VOX Vaga telesna PW 546-01. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8E02D
Prijavi grešku
• KAPACITET: Vaga ima maksimalni kapacitet od 180 kg, što ti omogućava da pratiš svoju težinu bez obzira na to koliko si blizu ili daleko od svojih ciljeva.
• PRECIZNOST: Sa preciznošću od 100 g, ova vaga ti pruža tačne i pouzdane rezultate svaki put kada staneš na nju.
• LCD DISPLEJ: Veliki i jasan LCD displej olakšava čitanje tvoje težine, čak i u slabije osvetljenim prostorijama.
• TEHNOLOGIJA: Zahvaljujući tehnologiji vodene štampe, vaga ima atraktivan dizajn koji će se uklopiti u svaki prostor.
• SIGURNOST: Izrađena od sigurnosnog kaljenog stakla, ova vaga je izdržljiva i stabilna, a takođe ima indikator preopterećenja i oslabljene baterije za dodatnu sigurnost.

Tražiš pouzdanu i preciznu vagu koja će ti pomoći da pratiš svoj napredak? VOX telesna vaga PW 546-01 je pravi izbor za tebe. Sa kapacitetom od 180 kg i preciznošću od 100 g, ova vaga ti pruža tačne informacije o tvojoj težini.

Njen veliki LCD displej omogućava lako čitanje merenja, dok tehnologija vodene štampe daje moderni izgled koji će se lepo uklopiti u tvoj dom. Izrađena od sigurnosnog kaljenog stakla, ova vaga garantuje stabilnost i dugotrajnost.

Dodatne funkcije kao što su indikator preopterećenja i oslabljene baterije čine ovu vagu pouzdanim partnerom u tvom zdravstvenom i fitnes putovanju. Takođe, možeš lako prebacivati jedinice merenja između kilograma, unci i funti, što je posebno korisno ako pratiš međunarodne standarde ili recepte.

Ne dozvoli da neizvesnost utiče na tvoje ciljeve. Uz VOX telesnu vagu PW 546-01, uvek ćeš biti korak bliže ostvarenju svojih zdravstvenih i fitnes ambicija. Dodaj je u svoju rutinu i prati svoj napredak sa stilom i sigurnošću.
VOX Vaga telesna PW 546-01
VOX Vaga telesna PW 546-01
2.022,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka