Gorenje Zamrzivač F492PW

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• KAPACITET: 82 L - Ovaj kompaktni zamrzivač Gorenje F492PW pruža ti dovoljno prostora da čuvaš svoje namirnice sveže i sigurne, sa neto kapacitetom od 82 litra.

•...
Pročitaj ceo opis
31.563,00 DIN -20 %
25.250,00 DIN
-20 %31.563,00 DIN
sa dostavom 26.740,00 DIN
Cena sa dostavom
26.740,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 18.48.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Gorenje Zamrzivač F492PW. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Neto zapremina (l)
82 l
Nova energetska klasa (2021)
F
Visina (u cm)
84.5 cm
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8DE70
Prijavi grešku
• KAPACITET: 82 L - Ovaj kompaktni zamrzivač Gorenje F492PW pruža ti dovoljno prostora da čuvaš svoje namirnice sveže i sigurne, sa neto kapacitetom od 82 litra.

• ENERGETSKA EFIKASNOST: Razred F - Uz godišnju potrošnju energije od 165 kWh, ovaj model spada u energetski razred F, što znači da je dizajniran da bude efikasan i ekonomičan u potrošnji.

• ZAMRZAVANJE: 10 kg/24 č - Sa kapacitetom zamrzavanja od 10 kg za 24 sata, možeš brzo i efikasno zamrznuti velike količine hrane, čuvajući njenu svežinu i kvalitet.

• TIŠINA: Nivo buke 40 dB - Uživaj u miru i tišini svoje kuhinje zahvaljujući niskom nivou buke od samo 40 decibela, što ovaj zamrzivač čini gotovo nečujnim.

• DIZAJN: Uspravan model - Zahvaljujući svom uspravnom dizajnu i šarkama vrata sa desne strane, ovaj zamrzivač se lako uklapa u prostor tvoje kuhinje, pružajući maksimalnu funkcionalnost i pristupačnost.

Gorenje F492PW zamrzivač je savršen dodatak tvojoj kuhinji, nudeći optimalan prostor i efikasnost. Sa neto kapacitetom od 82 litra, ima dovoljno mesta za sve tvoje potrebe za zamrzavanjem. Energetski razred F garantuje da nećeš trošiti previše struje, dok ti kapacitet zamrzavanja od 10 kg/24 č omogućava da brzo i lako zamrzneš sve što poželiš.

Njegov tihi rad sa nivoom buke od samo 40 dB znači da nećeš ni primetiti da radi, dok uspravan dizajn i šarke vrata sa desne strane omogućavaju lako postavljanje i korišćenje u bilo kojem kutku tvoje kuhinje. Bez obzira da li čuvaš sezonsko voće, povrće ili pripremaš obroke unapred, ovaj zamrzivač će postati nezamenljiv deo tvoje svakodnevice.

Za one koji traže pouzdanost i kvalitet, Gorenje F492PW je idealan izbor. Njegova četiri zvezdice garantuju da će tvoja hrana ostati zamrznuta na optimalnoj temperaturi, čuvajući svežinu i hranljive sastojke. Uz sve ove prednosti, ne čudi što je ovaj model omiljen među korisnicima.

Ne propusti priliku da unaprediš svoj dom ovim praktičnim i efikasnim zamrzivačem. Poseti naš sajt i saznaj više o Gorenje F492PW modelu koji će ti olakšati svakodnevnicu i učiniti čuvanje hrane jednostavnijim nego ikada.
Gorenje Zamrzivač F492PW
Gorenje Zamrzivač F492PW
25.250,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka