HOME Digitalni multimetar sa pozadinskim osvetljenjem

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• MULTIFUNKCIONALNOST: Ovaj digitalni multimetar nudi šest različitih funkcija, uključujući ispitivanje diode i prekida, automatsko prilagođavanje granica merenja, beleže... Pročitaj ceo opis
3.390,00 DIN -25 %
2.552,00 DIN
-25 %3.390,00 DIN
sa dostavom 2.901,00 DIN
Cena sa dostavom
2.901,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 12.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod HOME Digitalni multimetar sa pozadinskim osvetljenjem. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C8D116
Prijavi grešku
• MULTIFUNKCIONALNOST: Ovaj digitalni multimetar nudi šest različitih funkcija, uključujući ispitivanje diode i prekida, automatsko prilagođavanje granica merenja, beleženje minimalnih i maksimalnih vrednosti, kao i fiksiranje merene vrednosti.

• PRECIZNOST: Uređaj je dizajniran za merenje kategorije CAT II 600 V, sa maksimalnom prikazanom vrednošću od 1999, što ga čini pouzdanim alatom za različite vrste merenja.

• KORISNIČKI PRIJATELJ: LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem i rotirajući prekidač sa 10 pozicija olakšavaju upotrebu multimetra, dok automatsko isključivanje doprinosi uštedi baterije.

• ROBUSTAN DIZAJN: Sa amortizovanim kućištem koje štiti uređaj od udaraca, ovaj multimetar je izdržljiv i pogodan za rad u različitim uslovima, bilo da se koristi profesionalno ili za kućne potrebe.

• KOMPLETAN SET: Uz multimetar dolaze i merne pribore, uključujući dva testera (crveni i crni kabl), što omogućava odmahšnju upotrebu nakon kupovine.



Ako ti je potreban pouzdan alat za merenje električnih veličina, ovaj digitalni multimetar je pravi izbor. Sa šest različitih funkcija, omogućava ti da obaviš sve potrebne testove brzo i efikasno. Njegova sposobnost da meri različite vrste napona i struje čini ga neophodnim uređajem u tvom alatnom kutku.

Zahvaljujući LCD ekranu sa pozadinskim osvetljenjem, možeš lako očitavati vrednosti čak i u slabije osvetljenim prostorima. Rotirajući prekidač sa 10 pozicija omogućava ti da lako pređeš sa jedne funkcije na drugu, dok automatsko isključivanje štedi bateriju kada uređaj nije u upotrebi.

Robustan dizajn sa amortizovanim kućištem čini ovaj multimetar otpornim na udarce, što je posebno važno ako ga koristiš u zahtevnim radnim okruženjima. Bez obzira da li si profesionalni električar ili ti je potreban pouzdan alat za kućnu upotrebu, ovaj multimetar će zadovoljiti tvoje potrebe.

U paketu ćeš pronaći sve što ti je potrebno za početak rada, uključujući dva testera za merenje. Ne propusti priliku da ovaj multifunkcionalni alat postane deo tvoje opreme. Naruči ga još danas i osiguraj da tvoji električni poslovi budu obavljeni sa preciznošću i sigurnošću.
HOME Digitalni multimetar sa pozadinskim osvetljenjem
HOME Digitalni multimetar sa pozadinskim osvetljenjem
2.552,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka