Bosch MFW2517W multipraktik 350 W Belo

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• SNAGA: 350 W motor omogućava efikasno i brzo obradu namirnica, bez obzira na to da li mleš meso ili pripremaš sveže sokove.
• MULTIFUNKCIONALNOST: Opremljen sa razli...
Pročitaj ceo opis
23.490,00 DIN -26 %
17.399,00 DIN
-26 %23.490,00 DIN
besplatna dostava
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 08.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod Bosch MFW2517W multipraktik 350 W Belo. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Snaga (u W)
350 W
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C89D8A
Prijavi grešku
• SNAGA: 350 W motor omogućava efikasno i brzo obradu namirnica, bez obzira na to da li mleš meso ili pripremaš sveže sokove.
• MULTIFUNKCIONALNOST: Opremljen sa različitim dodacima, ovaj multipraktik ti omogućava ribanje, rezanje, punjenje kobasica i cedjenje voća i povrća.
• KVALITET: Bosch je poznat po visokom standardu kvaliteta, a ovaj model nije izuzetak - pouzdan je i dugotrajan kuhinjski alat.
• PRAKTIČNOST: Jednostavan za upotrebu i čišćenje, sa kompaktnim dimenzijama koje olakšavaju skladištenje u kuhinji.
• DIZAJN: Elegantan beli dizajn se lako uklapa u svaku kuhinju, a 1 m dužina kabla pruža dovoljno fleksibilnosti pri radu.

Bosch MFW2517W multipraktik je savršen izbor za tebe ako tražiš snažan i pouzdan kuhinjski uređaj. Sa snagom od 350 W, ovaj uređaj će ti pomoći da brzo i lako obradiš različite vrste namirnica. Bilo da pripremaš meso za roštilj ili praviš domaći sok, ovaj multipraktik je tu da ti olakša posao.

Zahvaljujući raznovrsnim dodacima, možeš ribati, rezati, punjenje kobasica i cediti voće i povrće, što ga čini izuzetno multifunkcionalnim. Bosch garantuje kvalitet, pa možeš biti siguran da ćeš imati pouzdanog pomoćnika u kuhinji dugi niz godina.

Dizajniran da bude praktičan, ovaj model je jednostavan za upotrebu i neće ti oduzeti puno vremena za čišćenje. Kompaktne dimenzije i elegantan beli dizajn čine ga idealnim dodatkom za tvoju kuhinju, a dužina kabla od 1 metar ti daje slobodu da ga postaviš tamo gde ti najviše odgovara.

Ne propusti priliku da unaprediš svoje kulinarsko iskustvo sa Bosch MFW2517W multipraktikom. Poseti našu stranicu i otkrij kako ovaj uređaj može olakšati tvoje kuhinjske avanture.
Bosch MFW2517W multipraktik 350 W Belo
Bosch MFW2517W multipraktik 350 W Belo
17.399,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka