Otvarač zlatna poluga, 1268

Otvarač zlatna poluga, 1268

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Otvarač zlatna poluga, 1268

Otvarač Zlatna Poluga za nas bahate kojima zlato služi za razbacivanje pa i otvaranje zlatnog nektara tj.pivskih flaša. Jeste li ika... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C88599
Prijavi grešku

Otvarač zlatna poluga, 1268

Otvarač Zlatna Poluga za nas bahate kojima zlato služi za razbacivanje pa i otvaranje zlatnog nektara tj.pivskih flaša. Jeste li ikada poželeli da imate zlatnu polugu u svojoj kuhinji? Ne, ne mislimo na pravu zlatnu polugu, već na otvarač za flaše koji izgleda kao zlatna poluga.

Ovaj neobični i zabavni proizvod će vam pomoći da otvorite bilo koju bocu bez muke, a da pritom izgledate kao da ste upravo opljačkali banku. Otvarač Zlatna poluga je napravljen od čvrstog metala koji je presvučen zlatnom bojom, tako da ima "sjaj i težinu" prave zlatne poluge.

Otvarač Zlatna poluga je savršen poklon za sve ljubitelje zlata, ali i za one koji vole neobične i duhovite predmete. Možete ga naručiti na našoj web stranici po povoljnoj ceni. Požurite i naručite svoj otvarač Zlatna poluga dok je zlato još uvek prihvatljivo na berzama.

- Materijal: metal
- Preporuka: Nije za decu mlađu od 3 godine

Zemlja uvoza: Kina

Zemlja porekla: Kina

Tačan podatak o uvozniku je naveden na deklaraciji na proizvodu.

Otvarač zlatna poluga, 1268
Otvarač zlatna poluga, 1268
800,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka