MARKBASS GV 4 GLOXY VAL CREAM CR MP Bas gitara

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

MARKBASS GV 4 GLOXY VAL CREAM CR MP Bas gitara

MARKBASS GV SERIES je serija bas gitara koje demonstriraju sposobnost proizvodnje visokokvalitetnog i... Pročitaj ceo opis

77.880,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C7D5A7
Prijavi grešku

Opis

MARKBASS GV 4 GLOXY VAL CREAM CR MP Bas gitara

MARKBASS GV SERIES je serija bas gitara koje demonstriraju sposobnost proizvodnje visokokvalitetnog instrumenta po neverovatnoj ceni. Ovo je rezultat neumornog rada na kontrolei kvaliteta i cene delova kao i materijala širokog spektra dobavljača. Za Markbass Gloxy seriju odabrane su samo najbolje komponente, zadržavajući fokus na izvrsnom odnosu cene i kvaliteta.

Vrat bas gitare ima iste karakteristike kao i JP serija instrumenata, što garantuje prijatno sviranje i udobnost. Balans svake žice je precizan i definisan, bez ikakvih gromoglasnih rezonantnih frekvencija. Kvalitet svakog instrumenta se proverava prema strogim zahtevima u sedištu fabrike Markbass u Italiji. Gloxy serije bas gitara imaju isti standard i posvećuju pažnju detaljima kao i Markbass instrumenti u najvišoj klasi kvaliteta.

Gloxy serija takođe je opremljena MB Instrument Pre pretpojačalom koje se nalazi na vrhunskim instrumentima. Ovo pretpojačalo osmišljeno je od strane Markbass-a kako bi verno reprodukovalo zvuk Vašeg instrumenta. Promene u glasnoći kod prelaska iz aktivnog u pasivno (i obrnuto) gotovo su neprimetne što je jedinstvena karakteristika izvanrednog unutrašnjeg sklopa. Jednostavne i ergonomske kontrole omogućuju Vam da bogato povećate ili smanjite postavke EQ-a bez izobličenja signala, čak i pri ekstremnim postavkama, omogućujući MB Instrument Pre pretpojačalu da radi u bilo kojem okruženju.

Color: Cream
Materijal tela: Lipa
Vrat: Javor
Fretboard: Javor
Broj pragova: 20 Comfort C Profile
Širina nut-a: 36mm
Skala: 34”
Elektronika: Markbass JJ style MB Instrument PRE | 9V Active -Passive
Hardware: Hromirani
Specifikacije: HEADSTOCK Mark Double Shape Matching
Specifications II: BODY P Style
Specifications III: Passive /active
Karakteristike: Pickups Single coil
Pribor: Bag
Artikal: Gloxy series

MARKBASS GV 4 GLOXY VAL CREAM CR MP Bas gitara
MARKBASS GV 4 GLOXY VAL CREAM CR MP Bas gitara
77.880,00 DIN
u lyrastyle

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka