WORKSHOPR powered by WURTH aparat za zavarivanje REL 120 A

WORKSHOPR powered by WURTH aparat za zavarivanje REL 120 A

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Digitalni aparat za zavarivanje REL (MMA) postupkom uz pomoć moderne IGBT tehnologije, koja omogućava stabilan rad uprkos varijacijama napona u elektro mreži. Ovi aparati... Pročitaj ceo opis
12.490,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 18.50.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o bcgroup ponudi
Ponuda prodavnice bcgroup za proizvod WORKSHOPR powered by WURTH aparat za zavarivanje REL 120 A. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Metoda varenja
MMA
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C78973
Prijavi grešku
Digitalni aparat za zavarivanje REL (MMA) postupkom uz pomoć moderne IGBT tehnologije, koja omogućava stabilan rad uprkos varijacijama napona u elektro mreži. Ovi aparati su dizajnirani s posebnom pažnjom prema praktičnosti - dolaze s ručkom za nošenje koja omogućaava i opciono nošenje uz pomoć pojasa Uz svaki aparat dolaze i kablovi za REL zavarivanje i čelična četka kutija uređaja je dodatno zaštićena kako bi se osiguralo da artikal stigne do korisnika neoštećen. Aparat karakterišu LED displej, Arc Force, Hot Start i Anti Stick funkcionalnosti, zahvaljujući kojima se postiže lako paljenje elektrode, jednostavnije održavanje luka i onemogučavanje lepljenja elektrode za radni komad prilikom zavarivanja.
WORKSHOPR powered by WURTH aparat za zavarivanje REL 120 A
WORKSHOPR powered by WURTH aparat za zavarivanje REL 120 A
12.490,00 DIN
u bcgroup

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka