FOX 55WOS625D Smart Televizor, 55", 4K, LED, TFT, WebOS, Crni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
• 4K REZOLUCIJA: Uživaj u kristalno čistoj slici sa UHD 4K rezolucijom od 3840×2160 piksela. Detalji su oštriji, boje živopisnije, a iskustvo gledanja neuporedivo bolje.<... Pročitaj ceo opis
44.769,00 DIN
sa dostavom 46.259,00 DIN
Cena sa dostavom
46.259,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana juče u 22.30.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod FOX 55WOS625D Smart Televizor, 55", 4K, LED, TFT, WebOS, Crni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Operativni sistem
Smart TV
da
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C77DDB
Prijavi grešku
• 4K REZOLUCIJA: Uživaj u kristalno čistoj slici sa UHD 4K rezolucijom od 3840×2160 piksela. Detalji su oštriji, boje živopisnije, a iskustvo gledanja neuporedivo bolje.
• SMART TV: Istraži svet zabave uz WebOS 6.0. Poveži se sa internetom, pretražuj sadržaje, gledaj omiljene serije na Netflixu ili YouTube-u, sve to uz intuitivni magični daljinski upravljač.
• ZVUK I SLIKA: Uroni u svet zvuka sa 2×10 W snage zvučnika i Dolby Audio tehnologijom. Ultra Surround sistem pruža bogato audio iskustvo, dok HDR10/HLG tehnologija osigurava vrhunski kvalitet slike.
• KONEKTIVNOST: Poveži se bez muke zahvaljujući integrisanom WiFi-u i LAN priključku. Deli sadržaje sa mobilnog uređaja ili računara direktno na TV ekran, koristi Bluetooth za povezivanje sa dodatnim uređajima.
• DIZAJN: Elegantan crni dizajn sa metalnim nogicama se lako uklapa u svaki enterijer. VESA standard omogućava montiranje na zid, a dimenzije i težina televizora čine ga praktičnim za postavljanje.


Uživaj u vrhunskom iskustvu gledanja sa FOX 55WOS625D Smart Televizorom. Opremljen sa 55 inča dijagonalom i 4K rezolucijom, ovaj televizor donosi izuzetnu oštrinu i dubinu slike. Zahvaljujući TFT tehnologiji i DIRECT LED osvetljenju, svaki kadar je jasan i živopisan.

Smart funkcije televizora omogućavaju ti da istražiš nove svetove zabave. WebOS 6.0 platforma je tu da ti pruži lakoću korišćenja i pristup širokom spektru aplikacija. Magični daljinski upravljač sa senzorom pokreta čini navigaciju kroz menije i aplikacije pravim užitkom.

Zvuk je jednako važan kao i slika, a sa ovim televizorom dobijaš oboje. Dolby Audio i Ultra Surround tehnologija pružaju bogat i snažan zvuk koji će popuniti tvoj prostor. Uživaj u filmovima, muzici i igrama sa zvukom koji te obavija.

Povezivanje nikada nije bilo lakše. Bilo da želiš da strimuješ sadržaje sa mobilnog telefona, koristiš bežičnu tastaturu i miša ili jednostavno želiš da povežeš svoje Bluetooth uređaje, sve je moguće sa ovim televizorom. Elegantan dizajn i praktične dimenzije čine ga savršenim dodatkom za tvoj dom.
FOX 55WOS625D Smart Televizor, 55", 4K, LED, TFT, WebOS, Crni
FOX 55WOS625D Smart Televizor, 55", 4K, LED, TFT, WebOS, Crni
44.769,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka