SAZIO Seven Spider-Man Webbed wonder Ranac za dečake, Anatomski, Crno-crveni

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Seven ranac je savršen izbor za decu koja kreću u prvi razred i koja će ga koristiti narednih nekoliko godina, zahvaljujući njegovoj izdržljivosti i funkcionalnosti. Ovaj... Pročitaj ceo opis
4.215,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 16.44.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod SAZIO Seven Spider-Man Webbed wonder Ranac za dečake, Anatomski, Crno-crveni. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C75EA8
Prijavi grešku
Seven ranac je savršen izbor za decu koja kreću u prvi razred i koja će ga koristiti narednih nekoliko godina, zahvaljujući njegovoj izdržljivosti i funkcionalnosti. Ovaj ranac je dizajniran sa tri velike pregrade za skladištenje i organizovanje školskog pribora. Izrađen je od visokokvalitetnog poliestera koji je triput opšiven, vodootporan i izdržljiv. Ranac je samostojeći, što znači da neće pasti kada se ostavi na neku ravnu površinu. Takođe ima reflektujuće bezbednosne trake koje povećavaju vidljivost deteta u uslovima smanjene vidljivosti. Ranac ima podesive ramenice u obliku banane koje ga čine udobnim za nošenje, a kopča za fiksiranje ramenica osigurava da se ranac čvrsto drži na leđima deteta. Takođe ima meku ručicu za udobno nošenje u ruci. Džepovi sa strane su pogodni za skladištenje vode ili grickalica, dok su ventilirajuća i anatomski oblikovana mrežasta leđa dizajnirani da obezbede optimalnu ventilaciju i udobnost tokom nošenja. Organizator u prednjem delu olakšava pronalaženje manjih predmeta i sitnica, dok štampana postava čini ranac atraktivnijim.
SAZIO Seven Spider-Man Webbed wonder Ranac za dečake, Anatomski, Crno-crveni
SAZIO Seven Spider-Man Webbed wonder Ranac za dečake, Anatomski, Crno-crveni
4.215,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka