MOYE Joy Kids Smart Watch 2G Pink

MOYE Joy Kids Smart Watch 2G Pink

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Joy Kids Smart Watch 2G je šarmantni dečiji pametni sat koji predstavlja idealan izbor za roditelje koji žele da prate i osiguraju sigurnost svoje dece. Sa 1.4-inčnim ekr... Pročitaj ceo opis
5.870,00 DIN
Proizvođač
Oblik ekrana
Tip
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C614E3
Prijavi grešku
Joy Kids Smart Watch 2G je šarmantni dečiji pametni sat koji predstavlja idealan izbor za roditelje koji žele da prate i osiguraju sigurnost svoje dece. Sa 1.4-inčnim ekranom u boji (osetljiv na dodir) rezolucije 128x128, ovaj sat pruža jednostavan i intuitivan interfejs prilagođen mlađim korisnicima. Sa 32Mb + 32Mb memorije, roditelji mogu biti sigurni da će biti dovoljno mesta za skladištenje podataka o aktivnostima dece. Baterija kapaciteta 3.7V i 400mAh obezbeđuje do 5 dana stand-by vremena, dok je vreme razgovora i do 5 sati. Punjenje je jednostavno putem USB kabla. Uz podršku za GPS, LBS, AGPS tehnologije i Se tracker2 aplikaciju, roditelji mogu precizno pratiti lokaciju svog deteta u stvarnom vremenu, pružajući im mir i sigurnost. Takođe, podrška za dvostranu komunikaciju, SMS, alarme i "Find Watch" funkciju doprinose celokupnom iskustvu korišćenja.
MOYE Joy Kids Smart Watch 2G Pink
MOYE Joy Kids Smart Watch 2G Pink
5.870,00 DIN
u Exceed

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka