HAAKAA Set Gen2 pumpica za za mleko sa stoperom Flower 150ml beli

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Upotreba Haakaa pumpice predstavlja najlakši i najjednostavniji način za izmlazanje humanog mleka. Mame će posebno radovati održavanje - Haakaa pumpica se pere lako poput... Pročitaj ceo opis
4.200,00 DIN
Besplatna dostava
Dostupnost

Prednarudžba.

Cena je ažurirana danas od 03.15.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Ananas ponudi
Ponuda prodavnice Ananas za proizvod HAAKAA Set Gen2 pumpica za za mleko sa stoperom Flower 150ml beli. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C5B4F7
Prijavi grešku
Upotreba Haakaa pumpice predstavlja najlakši i najjednostavniji način za izmlazanje humanog mleka. Mame će posebno radovati održavanje - Haakaa pumpica se pere lako poput čaše za vodu.

Kako radi Haakaa pumpica?

Izvlači mleko kontinuiranom sukcijom.
Prilagođava se različitim veličinama grudi.
Tiha, ne zahteva priključak na struju, kablove ni baterije.
Jednostavna za korišćenje i čišćenje.
Napravljena od prehrambenog silikona.
Bez BPA, PVC I ftalata.

Flower stoper je specijalno dizajniran zapušač koji sprečava slučajno prolivanje i čuva korisna svojstva vašeg mleka. Kompatibilan je sa svim Haakaa pumpicama.Flower set je 100% je ekološki i bezbedan za mame, bebe i planetu.Napravljena je od jednog komada visoko kvalitetnog prehrambenog silikona i obezbeđuje jednostavno, ekološki prihvatljivo i efikasno ispumpavanje mleka! Zaboravite glomazne, bučne, komplikovane i skupe pumpice koje se moraju rastavljati na delove i detaljno čistiti za svako korišćenje – sa Haakaa silikonskom pumpicom sve postaje brzo, diskretno i jednostavno! Dostupna je u zapremini od 150 ml, dno prijanja čvrsto uz ravne povrsine kako bi se sprečilo slučajno prolivanje.Upotreba Haakaa pumpice predstavlja najlakši i najjednostavniji način za izmlazanje humanog mleka.

Kada se koristi Haakaa pumpica?

Haakaa silikonska pumpica za grudi je idealna za dugačka putovanja, avion, putovanja automobilom, porodična okupljanja ili za bilo koje druge prilike gde želite da se osamite i izmlazate mleko tiho i lako. Jednostavno prislonite pumpicu (pričvrstite vakuumom) uz vaše grudi i ona će izmlazati mleko nežnom, efikasnom i prirodnom sukcijom.Poručite Haakaa pumpicu za mleko u setu sa Flower stoperom po sjajnoj ceni!Upotreba Haakaa pumpice predstavlja najlakši i najjednostavniji način za izmlazanje humanog mleka. Mame će posebno radovati održavanje - Haakaa pumpica se pere lako poput čaše za vodu dok simpatični silikonski stoper onemogućava prolivanje vašeg tečnog zlata.Kako se koristi?Delovi:a) Čepb) Izlazc) Kontejnerd) Nožicee) OtvorPostavljanje:
    Uverite se da je čep (a) gurnut u izlaz (b). Centrirajte otvor (e) na bradavici i nežno pritisnite i otpustite zadnji deo Haakaa Bubamare dok ne osetite lagano usisavanje.
    Uvek treba da se nosi unutar grudnjaka kako bi čvrsto stajala na mestu.
    Redovno uklanjajte sakupljač mleka da biste čuvali sveže mleko u skladu sa smernicama za bezbedno skladištenje majčinog mleka u vašoj zemlji. Izvucite čep (a) iz izlaza (b) i izlijte mleko iz izlaza u posudu pre skladištenja.
    Nosite Bubamaru na drugoj dojci da biste sakupili ispušteno mleko dok dojite, ili nosite na obe dojke u grudnjaku da biste prikupljali mleko tokom celog dana.
Prijanjanje vakuumom je nežno, pomaže da Bubamara ostane na mestu u vašem grudnjaku. Bubamara c´e sakupljati samo mleko koje bi upili jednokratni jastučići za dojke. Nec´e izmlazati dodatno mleko pa je idealna za majke koje ne žele da podstiču laktaciju.Uverite se da ste upoznati sa smernicama vaše zemlje o bezbednom skladištenju majčinog mleka i pobrinite se da se vaša Bubamara redovno prazni kako biste čuvali majčino mleko u skladu sa ovim preporukama.Čišćenje i održavanje:Očistite nakon svake upotrebe. Sterilišite svoj Bubamara silikonski sakupljač mleka bilo kojim sistemom za sterilizaciju parom ili ključanjem u vodi tokom 2-3 minuta. Prilikom sterilizacije, uverite se da je čep izvađen da biste sprečili potencijalnu deformaciju silikona. Nemojte koristiti sredstva na bazi izbeljivača ili tablete za sterilizaciju za čišc´enje ovog proizvoda. Nemojte koristiti UV sterilizatore za čišc´enje ovog proizvoda jer oni mogu uticati na njegov životni vek. Mere predostrožnosti:

Redovno proveravati stanje proizvoda. Zameniti ako ovaj proizvod pokazuje bilo kakve znake oštec´enja.
Ne čuvati u blizini oštrih predmeta.
Za čišc´enje treba koristiti samo četke sa mekim vlaknima, idealno silikonske ili meke sunđere. Gruba sredstva za ribanje mogu izgrebati površinu.
Ovaj proizvod nije igračka. Ne koristiti ovaj proizvod za bilo šta drugo osim za naznačenu namenu.
Čuvajte Haakaa Bubamaru na hladnom i suvom mestu i izbegavajte direktnu sunčevu svetlost.

Materijal i dimenzije:Materijal: Medicinski silikonKapacitet: 40 ml; 75 ml ; 150 mlPakovanje: 2 komada
HAAKAA Set Gen2 pumpica za za mleko sa stoperom Flower 150ml beli
HAAKAA Set Gen2 pumpica za za mleko sa stoperom Flower 150ml beli
4.200,00 DIN
u Ananas

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka