Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet 13010

Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet 13010

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet

je specijalna daska za peglanje rukava sa navlakom od poliestera. Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet maksimalno ...
Pročitaj ceo opis
800,00 DIN
2-7 dana
sa dostavom 1.340,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
1.340,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 12.29.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Ponuda prodavnice Volim Svoj Dom za proizvod Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet 13010. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C432E6
Prijavi grešku

Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet

je specijalna daska za peglanje rukava sa navlakom od poliestera. Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet maksimalno olakšava peglanje rukava, pogotovo na košuljama i odelima. Pomoću stabilnog postolja, naš Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet se lako može postaviti na bilo koju standardnu dasku za peglanje veša. Smirujući plavi dezen će se lako uklopiti uz bilo koji dezen daske za peglanje na koju ćete nakačiti ovaj dodatak. Usled svojih malih dimenzija Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet neće zauzimati puno prostora a opet biti veoma korisan i omogućiti vam da savršeno uredite svoj veš.

Nepravilno održavanje odece je glavni krivac za njeno propadanje i njenu vizuelnu neprivlacnost. Sve naše daske za peglanje su spoj kvaliteta i korisnosti. One ce olakšati Vaše peglanje i bolje ocuvati Vašu odecu što ce se direktno odraziti na njeno trajanje i izgled.* Izbor dezena rukavnika je nasumičan .Silka je samo pokaznog karaktera.
Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet 13010
Dodatak za peglanje - rukavnik GIMI Planet 13010
800,00 DIN
u Volim Svoj Dom

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka