Električni pikado

Električni pikado

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Šator kućica prelepog dezena lako se sastavlja , a može se koristiti napolju i unutra. Sastoji se od plastične konstrukcije i dizajniranog pvc šatora. Šator ima otvor ... Pročitaj ceo opis

4.004,99 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C2296D
Prijavi grešku

Šator kućica prelepog dezena lako se sastavlja , a može se koristiti napolju i unutra. Sastoji se od plastične konstrukcije i dizajniranog pvc šatora. Šator ima otvor na krovu kao prozor i prorez za vrata. U kućici može da se igra dvoje dece.

Ova klackalica napravljena je od čvrste kvalitetne plastike I namenjena je za igru jedno, dvoje ili troje dece. Sedišta imaju udobne ručke koje dete može zgrabiti tokom igranja. Savršena za igru ??kod kuće ili u dvorištu.

Sportska igračka za rekreaciju koja razvija motoriku i preciznost kod dece. Set sadrzi 6 čunjeva i jednu kuglu od kvalitetne plastike. Zahvaljujući ovim keglama možete u svom domu napraviti malu kuglanu.

Ovaj set sadrži plastični okvir gola i mrežicu. Pored zabave podstiče aktivnost, takmičarski duh i ljubav prema sportu.

Električni pikado
Električni pikado
4.004,99 DIN
u toyzzz

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka