Daska za sečenje i serviranje Trešnja HoodHolz 906

Daska za sečenje i serviranje Trešnja HoodHolz 906

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Daska za sečenje i serviranje 906 Trešnja

Dimenzije 390x200x15, izrađena je od kvalitetnog trešnjinog drveta. Svaki komad drveta Wood Holz proi... Pročitaj ceo opis
830,00 DIN
2-7 dana
sa dostavom 1.370,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Cena sa dostavom
1.370,00 DIN
Dostupnost

Prednarudžba. Dostupno u roku od 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 08.04.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Volim Svoj Dom ponudi
Ponuda prodavnice Volim Svoj Dom za proizvod Daska za sečenje i serviranje Trešnja HoodHolz 906. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C07DC9
Prijavi grešku

Daska za sečenje i serviranje 906 Trešnja

Dimenzije 390x200x15, izrađena je od kvalitetnog trešnjinog drveta. Svaki komad drveta Wood Holz proizvoda prođe kroz mnogo ruku, da bi zadovolji najstrože standarde kvaliteta, jer samo to garantuje da će finalni proizvod izdržati "torturu" svakodnevne primene u pekarama, mesarama, restoranskim ili hotelskim kuhinjama. Tu nema kompromisa, Wood Holz su vrhunski proizvodi koji pomažu majstorima kuvanja da stvore - majstorska jela. Wood Holz takođe izuzetno vodi računa o dizajnu proizvoda tako da je svaki detalj na proizvodu pomno smišljan, svaka ivica pomno obrađena, sa imperativom da bilo čiji, pa i dečiji prsti, mogu bez straha da uzmu u ruke svaki proizvod iz Wood Holz ponude. Pri tome, Wood Holz čuva u najvećoj meri izvornu lepotu drveta, izvlačeći najbolje iz njega, a da mu sačuvamo dušu... Jer drvo živi i kada je posečeno, živi kroz estetiku, mekoću, lepotu...
Održavanje:
-Na dasci se seče (jer joj je to osnovna namena) i poslužuje hrana. Ne koristite reckave noževe, već sa normalnom oštricom.
-Ne koristite reckave noževe, već sa normalnom oštricom.
-Nije predvidjena kao podloga za vruće posude (jer će na dasci ostati trag spaljenog drveta).
-Daske i poslužavnici (kao i ostali proizvodi od drveta) se peru hladnom ili mlakom vodom, sundjerom, a ne žicom.
-Suše se prirodno, nikada pored nekog jačeg izvora toplote. Velika toplota dovodi do pucanja drveta.
-Vlažni uslovi ne odgovaraju niti jednoj vrsti drveta.
-Da bi daska duže trajala, posle odredjenog broja pranja, mora da se ponovo premaže. Za to možete da koristite razna mineralna ili rafinisana ulja, (maslinovo, suncokretovo, laneno...), a naravno, možete i kod od nas da naručite orginalna ulja ili pčeljini vosak.
MOLIMO VAS DA NIKADA DASKU ZA SEČENJE (ILI BILO KOJI NAŠ PROIZVOD) NE STAVLJATE U MAŠINU ZA SUDOVE.
VAŽNO: Ako koristite industrijske premaze za uljenje drveta, sundjer ili krpe kojim nanosite ulje na dasku stvaraju u sebi jako veliku temperaturu i može da dodje do procesa samo-zapalenja. Znači, nakon nanošenja ulja i skupljanja viška krpom ili papinim ubrusom najbolje ih je odmah KONTROLISANO SPALITI napolju... ne bacajte ih u kantu za djubre u kuhinjskim ormarićima, ili sličnim mestima.


Daska za sečenje i serviranje Trešnja HoodHolz 906
Daska za sečenje i serviranje Trešnja HoodHolz 906
830,00 DIN
u Volim Svoj Dom

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka