DualSense Wireless Controller PS5 Starlight Blue

DualSense Wireless Controller PS5 Starlight Blue

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Otkrijte najuverljiviju igru do sada sa inovativnim PS5™ DualSense kontrolerom. BeĹľiÄŤni kontroler donosi nove taktilne povratne informacije, dinamiÄŤki prilagoÄ‘ene oki... Pročitaj ceo opis
10.499,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

in stock

Cena je ažurirana danas od 20.39.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o ComputerLand Shop ponudi
Ponuda prodavnice ComputerLand Shop za proizvod DualSense Wireless Controller PS5 Starlight Blue. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Tip opreme za igranje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00C042F6
Prijavi grešku
Otkrijte najuverljiviju igru do sada sa inovativnim PS5™ DualSense kontrolerom. BeĹľiÄŤni kontroler donosi nove taktilne povratne informacije, dinamiÄŤki prilagoÄ‘ene okidaÄŤe i ugraÄ‘eni mikrofon. Sve to integrisano je u prepoznatljivi, kultni i ugodni dizajn. Taktilne povratne informacije omogućavaju da osetite fiziÄŤke reakcije na pokrete koje pravite u igri zahvaljujući duplim aktuatorima koji zamenjuju tradicionalne motore sa vibracijom. Ova funkcija dinamiÄŤke vibracije u vašim rukama moĹľe da simulira osećaj svega iz okruĹľenja, ukljuÄŤujući i trzanje razliÄŤitog oruĹľja. Prilagodljivi okidaÄŤi omogućavaju da iskusite razliÄŤite nivoe sile i naprezanja tokom interakcije sa opremom i okruĹľenjem u igri. Od povlaÄŤenja strele do koÄŤenja u automobilu pri velikoj brzini – osetićete fiziÄŤku povezanost sa svojim pokretima na ekranu.Zahvaljujući ugraÄ‘enom mikrofonu i prikljuÄŤku za slušalice, vaš glas će se ÄŤuti dok delite trenutke u kojima uĹľivate. Ćaskajte sa prijateljima onlajn pomoću mikrofona ili poveĹľite slušalice sa mikrofonom na 3.5 mm prikljuÄŤak. Jednostavno iskljuÄŤite snimanje zvuka u bilo kom trenutku pomoću namenskog dugmeta za iskljuÄŤivanje.Snimite i emitujte najlegendarnije trenutke igre pomoću dugmeta za kreiranje. Oslanjajući se na uspeh revolucionarnog dugmeta SHARE, ovaj taster nudi igraÄŤima više naÄŤina za proizvodnju gejmerskih sadrĹľaja i emitovanje avantura uĹľivo širom sveta.Kontroler ima ugraÄ‘enu bateriju, samo ga napunite i igrajte, i to sada preko USB Type-C® kabla.Uz integrisani zvuÄŤnik odabrane igre dobijaju dodatnu dimenziju uz uverljivije efekte koji naviru iz kontrolera.Zahvaljujući senzoru pokreta uvedite intuitivnu kontrolu pokreta u podrĹľane igre pomoću ugraÄ‘enog akclarometra i Ĺľiroskopa.
DualSense Wireless Controller PS5 Starlight Blue
DualSense Wireless Controller PS5 Starlight Blue
10.499,00 DIN
u ComputerLand Shop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka