Gamepad PlayStation®5 DualSense

Gamepad PlayStation®5 DualSense

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Osetite povratne informacije u vidu fizičkih reakcija na pokrete koje pravite u igri zahvaljujući duplim aktuatorima koji zamenjuju tradicionalne motore sa vibracijom.... Pročitaj ceo opis

9.999,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

in stock

Cena je ažurirana juče u 22.25.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o ComputerLand Shop ponudi
Ponuda prodavnice ComputerLand Shop za proizvod Gamepad PlayStation®5 DualSense. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Tip opreme za igranje
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX0091BCC6
Prijavi grešku

Osetite povratne informacije u vidu fizičkih reakcija na pokrete koje pravite u igri zahvaljujući duplim aktuatorima koji zamenjuju tradicionalne motore sa vibracijom. Ova funkcija dinamičke vibracije u vašim rukama može da simulira osećaj svega iz okruženja, uključujući i trzanje različitog oružja.

Iskusite različite nivoe sile i naprezanja tokom interakcije sa opremom i okruženjem u igri. Od povlačenja strele do kočenja u automobilu pri velikoj brzini – osetićete fizičku povezanost sa svojim pokretima na ekranu.

Ćaskajte sa prijateljima onlajn pomoću ugrađenog mikrofona ili povežite slušalice sa mikrofonom na priključak od 3,5 mm. Jednostavno isključite snimanje zvuka u bilo kom trenutku pomoću namenskog dugmeta za isključivanje zvuka

Snimite i emitujte najlegendarnije trenutke igre pomoću dugmeta za kreiranje. Oslanjajuc´i se na uspeh revolucionarnog dugmeta SHARE, dugme „kreiranje“ nudi igračima više načina za proizvodnju gejmerskih sadržaja i emitovanje avantura uživo širom sveta.

Preuzmite kontrolu uz unapređeni dvobojni dizajn koji kombinuje kultni intuitivni izgled sa poboljšanim palicama i ponovo osmišljenom svetlosnom trakom.

Gamepad PlayStation®5 DualSense
Gamepad PlayStation®5 DualSense
9.999,00 DIN
u ComputerLand Shop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka