Space Marines: Assault Intercessors

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Ovaj višedelni plastiÄŤni komplet sadrĹľi komponente neophodne za sastavljanje 10 Assault Intercessors. Modeli se mogu sastaviti kao odred od 10 ljudi, tim od 9 jurišnih ... Pročitaj ceo opis
6.499,00 DIN
Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

in stock

Cena je ažurirana juče u 22.24.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o ComputerLand Shop ponudi
Ponuda prodavnice ComputerLand Shop za proizvod Space Marines: Assault Intercessors. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00BF1937
Prijavi grešku
Ovaj višedelni plastiÄŤni komplet sadrĹľi komponente neophodne za sastavljanje 10 Assault Intercessors. Modeli se mogu sastaviti kao odred od 10 ljudi, tim od 9 jurišnih zastupnika sa narednikom ili 2 odvojena tima od 5 ljudi, svaki sa svojim narednikom. Svaki od njih je naoruĹľan lanÄŤanim maÄŤem Astartes i teškim pištoljem. U kompletu se nalaze dodatne komponente koje vam omogućavaju da nadogradite svoje modele narednika jedinstvenim glavama, kacigom priÄŤvršćenom za njihov pojas i jedinstvenim ploÄŤama za naginjanje koje će im pomoći da se istaknu. Svaki vaš narednik takoÄ‘e moĹľe biti opremljen izborom specijalne ratne opreme. Ovaj komplet se isporuÄŤuje sa 10 okruglih baza Citadel 32mm i stikerima Ultramarines.
Space Marines: Assault Intercessors
Space Marines: Assault Intercessors
6.499,00 DIN
u ComputerLand Shop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka