Razer Gejmerske slušalice Barracuda Quartz Edition

Razer Gejmerske slušalice Barracuda Quartz Edition

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Bez obzira da li ste u zatvorenom ili na otvorenom, sve je isto za Razer Barracuda bežične hibridne slušalice dizajnirane i za igre i za zabavu. Opremljene integrisanim m... Pročitaj ceo opis
32.494,00 DIN -18 %
26.645,00 DIN
-18 %32.494,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 10.48.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Razer Gejmerske slušalice Barracuda Quartz Edition. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Mikrofon
Veza Kako se slušalica poveže sa mobilnim telefonom ili drugim uređajem.
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B8D9A9
Prijavi grešku
Bez obzira da li ste u zatvorenom ili na otvorenom, sve je isto za Razer Barracuda bežične hibridne slušalice dizajnirane i za igre i za zabavu. Opremljene integrisanim mikrofonima za poništavanje buke - uživajte u kristalno čistom zvuku bez obzira na okruženje. Podržane inteligentnim dvostrukim bežičnim dizajnom, omogućiće da se lako prebacite između igranja igara visokih performansi kod kuc´e i besprekorne upotrebe mobilnih uređaja na ulici. Karakteristike Način povezivanja: USB Type-C Wireless (2.4GHz), Bluetooth 5.2, 3.5mm Analog Kompatibilnost PC (USB Type-C 2.4GHz, Bluetooth 5.2) PlayStation (USB Type-A/USB Type-C 2.4GHz) Mobile Devices (USB Type-C , Bluetooth 5.2) Sistem: Stereo Mikrofon Da, omnidirekcioni Dual Integrated ECM Beamforming Noise-Cancelling Pozadinsko osvetljenje: Ne Trajanje baterije: Do 40 h Prečnik zvučnika: Razer™ TriForce Titanium 50 mm Frekvencija: 20 Hz – 20 kHz Osetljivost: 96dBSPL/mW@1KHz by HATS Impedansa: 32 ? (1 kHz) Osetljivost mikrofona: -38 ± 1 dB Masa: 300 g
Razer Gejmerske slušalice Barracuda Quartz Edition
Razer Gejmerske slušalice Barracuda Quartz Edition
26.645,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka